13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii se bat doar la promovare

Vâlcenii se bat doar la promovare

Antrenorul principal al echipei CSM Vâlcea, Marian Bondrea, şi-a început ziua de ieri cum nu se putea mai prost, citind într-unul din ziarele centrale că a avut o altercaţie cu directorul Florin Verigeanu. „Este posibil aşa ceva? Atâta minte să am să mă iau la bătaie, la vârsta mea? Sunt interese mari, suntem atacaţi din toate părţile, parcursul nostru din campionat nu le convine unora. Am înţeles că ieri, la federaţie, erau câţiva reprezentanţi ai cluburilor care se interesau de cazul Mandea, aşa, întâmplător. Nu m-am bătut cu Verigeanu şi nu am de gând să mă bat cu nimeni. Noi ne vedem de treaba noastră la CSM, mergem înainte şi sâmbătă vrem să învingem pe Liberty, să rămânem măcar pe locul secund al clasamentului“, a afirmat Bondrea.
Căpitanul vâlcenilor din campionatul trecut, Marius Cumpănaşu, crede că echipa se poate implica în lupta pentru promovare: „S-a făcut treabă bună la Vâlcea, chiar dacă mare parte din fotbaliştii din campionatul trecut au plecat. Profesorul Marian Bondrea are experienţă şi se vede mâna lui în jocul echipei. Rezultatele bune şi clasarea pe poziţia a doua nu sunt întâmplătoare. Eu cred că ne putem bate la promovare“. Cât priveşte revenirea sa pe teren, „Şeri“ spune că se va pregăti intens în perioada următoare şi în cantonamentul de iarnă.
Ionuţ Cilean s-a accidentat la antrenamentul de marţi seară al echipei şi este incert pentru partida de mâine, cu Liberty Oradea, Bondrea neputând conta nici pe serviciile fundaşului Marinel Stanca. Vestea bună este că golgheterul formaţiei din Zăvoi, Nemanja Vidakovic, s-a întors din Serbia şi s-a antrenat normal ieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS