11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli, impresionat de Jefferson

Napoli, impresionat de Jefferson

http:http://www.youtube.com/watch?v=N3reY-PjlB4
http:http://www.youtube.com/watch?v=VBAAg65xXFA
http:http://www.youtube.com/watch?v=YtBqD8zJSPc

Tehnicianul Ştiinţei l-a lăudat pe jucătorul cariocas, iar Mugur Bolohan şi Bogdan Andone l-au vorbit de bine.

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, s-a declarat impresionat de brazilianul Rubim Jefferson, sosit în probe la echipa din Bănie.
„Ca primă impresie, sunt încântat de calităţile sale. Îl vom observa în perioada următoare şi, dacă va corespunde solicitărilor şi pretenţiilor acestui club, îl vom transfera. Are calităţi bune, rămâne să ne lămurim asupra lui şi să vedem dacă se încadrează la Universitatea Craiova“, a declarat, pentru NewsIn, Nicolo Napoli.
Alţi doi jucători români au dat ieri detalii despre jucătorul cariocas. „Jefferson a fost cel mai important jucător al celor de la Ayia Napa. După ce echipa a retrogradat, nu a mai rămas acolo. Este un jucător bunicel“, a spus Mugur Bolohan, jucătorul lui „U“ Cluj, care îl ştie pe Jefferson de pe vremea când românul evolua în Cipru, la Nea Salamina.
Bogdan Andone, în prezent la Apollon Limassol, este de părere că Universitatea ar face un transfer bun dacă s-ar înţelege cu brazilianul. „Îmi amintesc de brazilianul Jefferson. Echipa la care a jucat, Ayia Napa, era slăbuţă şi de asta a retrogradat, dar Jefferson e un atacant bun. A marcat goluri frumoase şi cred că a fost golgheterul celor de la Ayia Napa. Ştiu că de el s-au interesat mai multe cluburi bune din Grecia şi Cipru“.

Mititelu nu se grăbeşte să-l transfere

În schimb, Ştefan Stoica, tehnician care a activat o perioadă în Cipru, fiind secundul lui Andone la Omonia Nicossia, nu-şi amintea foarte bine de Rubim. „Mi-l amintesc pe Jefferson, după nume sigur îmi spune ceva, însă nu a ieşit în evidenţă ca Wobay“, a spus „Mourinho“.
În ceea ce priveşte preţul brazilianului, încă nu este clară suma pentru care acesta ar putea ajunge în Bănie. Mai ales că oficialii olteni susţin că nu s-au hotărât dacă îl opresc la Ştiinţa.
„Deocamdată îl testăm. Ce dacă a dat goluri în Cipru. Şi Wobay era golgheter acolo, iar la Universitatea nu a făcut niciodată diferenţa. Echipa joacă la fel, şi cu Wobay, şi fără el. Dacă antrenorul Napoli va decide ca Jefferson să rămână, ne vom aşeza la masa tratativelor. Oricum, este posibil să vină şi alţi jucători în probe. Am spus că vom aduce cel puţin un atacant de valoare, iar deocamdată suntem în căutări“, a spus ieri finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu. Acesta a dezvăluit că „Jefferson este liber de contract, dar este proprietatea unor impresari brazilieni“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII