10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii, furaţi de arbitri

Craiovenii, furaţi de arbitri

Handbaliştii de la CS Universitatea Craiova au obţinut în weekend-ul trecut o nouă victorie, impunându-se în deplasare în faţa formaţiei Teleorman Alexandria, scor 27-20 (14-13). Meciul a fost mult mai greu decât se aşteptau oltenii, deoarece arbitrilor întâlnirii li s-a făcut milă de echipa gazdă, care nu avea nici un punct în clasament, şi au încercat să o ajute. Însă, cu tot sprijinul „fluieraşilor“, echipa din Alexandria a încheiat jocul fără să obţină vreun punct. „Am început bine partida, în minutul 14 conduceam cu 10-3. Apoi, pe fondul unor ratări şi greşeli ale jucătorilor noştri, arbitrii şi-au început recitalul. Au fluierat tendenţios, împingând echipa adversă de la spate. La pauză am intrat cu un avantaj doar de un gol. În partea a doua, arbitrii au continuat în aceeaşi manieră. Ni l-au eliminat pe pivotul Mărginean, arătându-i cartonaşul roşu pe nedrept. Văzând asemenea nedreptate, jucătorii noştri s-au mobilizat exemplar. S-au apărat foarte bine şi au reuşit să se distanţeze pe tabela de marcaj“, a povestit antrenorul craiovean Paul Stuparu.
Partida a fost întreruptă mai bine de un sfert de oră din cauza unei pene de curent. Cei mai bun marcatori ai Universităţii au fost Cordescu (7 goluri), Dodon (5), Mincan şi Bârlogeanu (câte patru). Antrenorul Stuparu l-a remarcat şi pe portarul Cristian Păun, care a avut câteva intervenţii bune.
În urma acestui succes, al şaselea din campionat, oltenii şi-au consolidat poziţia a treia în seria B, cu 12 puncte, în spatele formaţiilor CS H&V Piteşti (18 puncte) şi SCM Braşov (16 puncte). Echipa de pe locul patru, Universitatea Valahia Târgovişte, are opt puncte. În etapa viitoare, a treia din returul I, craiovenii vor primi vizita celor de la CSM Bucureşti (locul 7), partida fiind programată duminică, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS