10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Artă de trotuar

Pictorul Gregor Wosik a reuşit să îi cucerească pe vienezi graţie unei expoziţii deosebite. Până pe 6 ianuarie 2008, locuitorii Vienei au posibilitatea să admire originalele opere ale pictorului polonez, care, cu ajutorul tehnicii tridimensionale, a reuşit să transforme picturile pe beton în adevărate capodopere de artă. Indiferent dacă e vorba de o sticlă de cola sau de un zar uriaş aruncat pe trotuar, toţi cei care au admirat operele polonezului au rămas cu gura căscată. Wosik, stabilit în Germania, a lucrat în toate colţurile Europei, precum şi în Canada. Pentru o pictură, el munceşte cel puţin 35 de ore, rezultatul fiind însă unul cu totul deosebit.

Stripteuză în dar

Pentru a marca aşa cum se cuvine aniversarea vârstei de 16 ani a fiului său, o britanică a decis să îi facă acestuia o surpriză deosebită. Generoasa mamă a plătit o stripteuză, care să-l surprindă pe adolescent. Şi pentru ca surpriza să fie mai mare, dansatoarea a fost trimisă chiar în sala de clasă a sărbătoritului, unde băiatul participa la ora de dramaturgie. Femeia a înştiinţat-o pe profesoară că vrea să-i facă fiului său o surpriză, însă nu i-a precizat exact în ce consta aceasta. Astfel că, pe la jumătatea orei, în clasă şi-a făcut apariţia o femeie înaltă, deghizată în poliţistă. „Stripteuza i-a spus băiatului să se ridice şi l-a avertizat că nu a fost un elev cuminte, pentru că nu şi-a făcut tema. A dat drumul la un casetofon, punând o melodie a lui Britney Spears. Apoi a scos o zgardă, i-a legat-o de gât şi  l-a «târât» prin sală, biciuindu-l de 16 ori. Animatoarea a rămas în sutien şi bikini, şi-a dat cu frişcă pe fese şi i-a cerut băiatului să o cureţe. Toţi eram într-o stare de şoc“, a povestit unul dintre colegii sărbătoritului. Din păcate, elevul nu a fost prea încântat de surpriză, el ieşind în fugă din clasă.

Rod Stewart vrea al optulea copil

Veteranul rocker Rod Stewart şi-a propus să rămână în istorie drept cea mai prolifică dintre vedete. După cum informează Libero.it, în ciuda faptului că are deja şapte copii, rockerul îl vrea şi pe al optulea. Stewart s-a pus deja „pe treabă“, decis să îşi vadă cât mai repede visul cu ochii. „Vorbesc serios când spun asta. În două săptămâni se rezolvă. Este un fel de misiune militară. Din fericire pentru mine, mă pricep foarte bine la făcut copii, iar Penny este în formă maximă“, a povestit solistul. Stewart s-a gândit deja şi la sexul bebeluşului! „Penny vrea o fetiţă. Şi aici ne vom opri, la capitolul copii“, a subliniat rockerul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS