13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLăcătuş vrea victorie cu orice preţ

Lăcătuş vrea victorie cu orice preţ

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a susţinut ieri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Universitatea Craiova va fi foarte greu, dar vrea să câştige, chiar dacă formaţia din Ghencea va juca mai slab decâ gruparea olteană.
„Cel mai important lucru în meciul cu Universitatea Craiova e că trebuie să câştigăm indiferent de evoluţia pe care o vom avea. Bineînţeles că un rezultat bun nu poate să vină decât în urma unui joc bun. Avem nevoie de victorie, dar nu vom întâlni o echipă oarecare, vom întâlni o formaţie care a câştigat cu Timişoara şi a făcut egal cu Dinamo“, a declarat Lăcătuş.
Antrenorul formaţiei roş-albastre a precizat că, pentru a face meciuri foarte bune, importantă este atitudinea jucătorilor. „Sunt sigur că sâmbătă vom reuşi să ne apropiem victoria, dacă jucătorii vor avea atitudinea din primele 20 de minute ale reprizei a doua din meciul cu Sevilla. Cu atitudinea pe care am avut-o în prima repriză nu reuşim nimic“, a adăugat „Fiara“. Referitor la faptul că Steaua va disputa două meciuri în trei zile, Lăcătuş a spus: „Voi încerca să introduc în teren jucătorii mai proaspeţi, care au evoluat mai puţin până acum“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU