17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucătorii Sevillei, comparaţi cu vampirii

Jucătorii Sevillei, comparaţi cu vampirii

Presa spaniolă a remarcat superioritatea incontestabilă a elevilor lui Manuel Jimenez în meciul câştigat miercuri cu scorul de 2-0 în faţa Stelei, în Grupa H a Ligii Campionilor.
„11 vampiri cu steagul spaniol au venit pe iarba din Ghencea însetaţi de victorie. A fost o Sevilla în negru venită în casa Contelui Dracula gata să îşi asigure calificare în optimi“, a scris Marca, numindu-l pe Renato „asasinul care o dată cu marcarea celui de-al doilea gol a terminat ceea ce începuse“. „Ultimele 25 de minute am asistat la funeraliile Stelei, îngropată de o Sevilla care are şansa să treacă în optimi chiar de pe primul loc, după semieşecul lui Arsenal“.
În schimb, cotidianul AS susţine că absenţa a trei fundaşi titulari din defensiva Sevillei nu s-a observat: „Sevilla vizita România cu un singur obieciv, să obţină cele trei puncte care îi asigura în mare parte calificarea în optimi. Pierderile lui Crespo, Fazio şi Boulahrouz l-au forţat pe Jimenez să reconstruiască defensiva la debutul său pe bancă într-un meci de Liga Campionilor. În faţă stătea o Steaua disperată, ce înscrisese un singur gol în precedentele trei întâlniri. După primele minute, în care cele două echipe s-au bătut să preia controlul jocului, Sevilla a trecut la comandă şi a avut primele ocazii. Problemele Stelei de a trece cu balonul în terenul advers au dat linişte spaniolilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS