10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu i-a învins pe ruşi

Chivu i-a învins pe ruşi

Cotidianul Il Giornale l-a notat cu 6 pe fundaşul român al echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, pentru prestaţia din meciul câştigat, cu scorul de 4-2, în faţa formaţiei ŢSKA Moscova, în etapa a patra a Ligii Campionilor. Cotidianul italian a apreciat evoluţia jucătorului român în linia defensivă.
„Picior de aur, când loveşte balonul, acesta îşi atinge direct ţinta şi dă bătăi de cap adversarilor. În repriza a doua a fost mutat de pe partea stângă în zona centrală, pentru a gestiona mai bine linia defensivă, astfel încât să nu existe spaţii libere pentru adversari“, a scris sursa citată.
Campioana Italiei, Internazionale Milano, cu Cristian Chivu integralist, a învins miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, formaţia ŢSKA Moscova, într-un meci din etapa a 4-a a Grupei G a Ligii Campionilor.
Formaţia italiană era condusă cu 2-0 în minutul 30, însă a reuşit să revină, prin golurile marcate de Ibrahimovici (’32, ’75) şi Cambiasso (’34, ’67). Ibrahimovici a marcat primul gol al echipei sale în urma unei centrări venite de la Chivu, jucătorul român contribuind şi la al treilea gol al milanezilor, reuşit de Cambiasso.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS