10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFigo va mai juca fotbal

Figo va mai juca fotbal

Accidentarea suferită de mijlocaşul lusitan al formaţiei Inter Milano, Luis Figo, în meciul cu Juventus Torino, scor 1-1, din etapa a 11-a a campionatului Italiei, nu va însemna sfârşitul carierei jucătorului, a susţinut agentul acestuia, Miguel Macedo. Fotbalistul portughez a suferit o fractură de peroneu în timpul meciului cu Juventus, după un fault comis asupra sa de cehul Pavel Nedved, şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale în cursul zilei de marţi. Miguel Macedo a precizat că operaţia s-a desfăşurat foarte bine.
„Operaţia a decurs foarte bine, fractura a fost stabilizată. Faza de recuperare va începe imediat“, a precizat Macedo, după ce a discutat cu chirurgul Francesco Benazzo.
Medicii nu au oferit informaţii despre perioada de indisponibilitate, dar agentul jucătorului portughez a menţionat că Figo nu-şi va încheia cariera din cauza acestei accidentări. Presa italiană a informat că jucătorul portughez va putea reveni pe teren în ianuarie 2008.

Nedved susţine că nu este un jucător violent

Mijlocaşul ceh Pavel Nedved susţine că nu este un jucător violent, în ciuda accidentării grave pe care i-a produs-o lui Figo.
„Sunt dezolat că i-am provocat o accidentare gravă lui Luis Figo. I-am prezentat scuze în mod direct, aşa cum era normal. A fost vorba de un exces de angajament şi de o intervenţie ratată. Ştiu să-mi fac autocritica şi înţeleg că determinarea şi combativitatea mă pot face să exagerez, aşa cum se întâmplă în cazul protestelor la adresa arbitrului sau în astfel de intervenţii. Dar nu sunt genul de jucător care să-şi lovească adversarul când jocul este oprit sau care să vrea să facă rău“, a precizat Nedved într-o scrisoare publicată pe site-ul oficial al clubului Juventus.
Nedved a fost apărat şi de antrenorul echipei Inter Milano, Roberto Mancini, care a estimat că intervenţia cehului a fost „un fault de joc“ şi nu un gest rău intenţionat. În schimb, preşedintele lui Inter, Massimo Moratti, a avut o reacţie mai dură: „Îmi displace profund ceea ce s-a întâmplat. Sunt lucruri care între campioni nu se întâmplă niciodată. Iar asta înseamnă că unul dintre cei doi nu este un campion“, a punctat Moratti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS