Acasă Sport Chimistele rămân concentrate

Chimistele rămân concentrate

„Principalul“ Oltchimului, Gheorghe Tadici, încearcă să-şi ţină elevele concentrate la maximum, chiar dacă au un parcurs excelent în Liga Campionilor, două victorii din două meciuri.
„Buducnost Podgorica nu este o echipă oarecare. Muntenegrencele au învins în prima rundă pe FTC şi au fost conduse la un singur gol diferenţă la pauză, la Viborg. Vom aborda partida cu maximă seriozitate pentru a nu avea probleme. 80 la sută suntem calificaţi, dar nu trebuie să ne pierdem din concentrare, în Liga Campionilor orice surpriză este posibilă“, a spus Tadici.
Oaspetele vor ajunge la Bucureşti în această noapte şi vor pleca spre Vâlcea cu autocarul clubului, urmând să fie cazate la hotelul „Orizont“, din Căciulata, şi să susţină antrenamentul oficial joi seară, de la ora 20.30.
Chimistele vor intra în regim de cantonament joi, la hotelul „President“ din Băile Olăneşti. Meciul de vineri contra campioanei din Muntenegru va fi arbitrat de o brigadă azeră, formată din Vagif Aliyev şi Alekper Aghakishiyev, observator fiind polonezul Henryk Szczepanski.

Exit mobile version