10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSelymeş a acuzat arbitrajul

Selymeş a acuzat arbitrajul

Eliminat la finalul jocului de la Severin, în urma protestelor la adresa arbitrajului, antrenorul echipei Liberty Oradea, Tibor Selymeş, a declarat că arbitrajul a fost părtinitor, insinuând că oficialii Drobetei şi-au luat măsuri de precauţie înaintea fiecărei partide de pe teren propriu.
„Nicăieri în fotbal nu se întâmplă ca la Severin. Am jucat peste sute de meciuri, însă furt ca la Severin nu am văzut în viaţa mea. Arbitrajul lui Ene a fost catastrofal. Furt pe faţă! Acum îmi dau seama cum a fost posibil ca o echipă modestă, ca FC Drobeta, să aibă punctaj maxim pe teren propriu“, a afirmat Selymeş.
De cealaltă parte, preşedintele severinean Vasile Mănescu a părut surprins de reacţia lui Selymes şi a afirmat că Rus a primit corect cel de-al doilea „galben“. „Arbitrul a aplicat regulamentul la faza eliminării jucătorului advers. În plus, echipa mea a fost cea dezavantajată în nenumărate rânduri la semnalizările eronate ale asistentei Mihaela Gomoescu. Domnul Selymeş fie a văzut alt joc, fie nu vede bine. Probabil dânsul nu înţelege prea mult din fotbalul românesc, pentru că el ştie o singură limbă“, a replicat Vasile Mănescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS