5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme în defensivă pentru Sevilla

Probleme în defensivă pentru Sevilla

Antrenorul formaţiei FC Sevilla, Manolo Jimenez, va fi nevoit să efectueze mai multe schimbări în echipa pe care o va trimite pe teren în meciul de mâine cu Steaua, din cauza accidentărilor care au apărut în partida cu Real Madrid. „Victoria convingătoare în faţa lui Real Madrid are şi părţile ei negative, accidentările din defensivă. Federico Fazio şi Jose Angel Crespo, schimbaţi înainte de finalul primei reprize, au lăsat descoperit un compartiment al echipei care a suferit deja mai multe lovituri de la începutul acestui sezon“, a scris ieri cotidianul spaniol AS.
Fazio a fost supus duminică unei consultaţii medicale şi s-a descoperit că nu are ruptură musculară, dar medicii nu au anunţat cât timp va lipsi de pe teren. În schimb, Crespo a fost operat în urma fracturii suferite la un os al feţei, după ce a fost lovit cu cotul de Diarra. El va începe de astăzi perioada de recuperare şi va reveni la echipă peste aproximativ o lună.
Julien Escude continuă şi el recupererea în urma problemelor musculare, în timp ce Javi Navarro nu a evoluat deloc în acest sezon. Jimenez va conta în centrul apărării numai pe Boulahrouz şi Mosquera, în timp ce Dragutinovic poate fi folosit în centru sau pe partea stângă, post pe care poate juca şi Adriano. Cotidianul AS a mai scris că tehnicianul poate apela la fundaşul David Prieta, de la echipa de rezerve a clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS