15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOgăraru, om de bază la lăncieri

Ogăraru, om de bază la lăncieri

Echipa la care sunt legitimaţi jucătorii români George Ogăraru şi Nicolae Mitea a învins duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, formaţia Roda Kerkrade, într-un meci din etapa a 10-a a campionatului Olandei. Ogăraru a fost integralist şi a pasat decisiv pentru Klaas Jan Huntelaar, în minutul 22, când acesta din urmă a deschis scorul pentru gazde. Pentru Ajax au mai marcat Luis Suarez (’42), Albert Luque (’46) şi Romedhal (’90+1). Roda Kerkrade a punctat prin Lamah (’38) şi Hadouir (’75). Nicolae Mitea, care este accidentat, nu a fost inclus în lotul „lăncierilor“.
Tot în Eredivisie, formaţia FC Utrecht, fără mijlocaşul român Lucian Sânmărtean, accidentat, a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de NAC Breda.
După 10 etape, Ajax Amsterdam este lider în clasament, cu 24 de puncte, la egalitate cu următoarea clasată, Feyenoord Rotterdam, dar cu un golaveraj superior. Campioana en-titre, PSV  Eindhoven, ocupă locul trei, cu 23 de puncte. FC Utrecht se situează pe poziţia a 12-a, cu 12 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS