12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe, între agonie şi extaz

Neagoe, între agonie şi extaz

Tehnicianul oltean crede că „pandurii“ ar fi meritat cele trei puncte după prestaţia remarcabilă din repriza a doua a meciului cu UTA.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a obţinut o remiză de moral, 3-3, pe terenul echipei UTA, după ce a fost condusă de „Bătrâna Doamnă“ cu 3-0. Gorjenii au marcat în premieră trei goluri în deplasare în Liga I, insuficiente însă pentru o victorie, ci doar pentru un punct, meritat de altfel. Greşelile individuale din prima repriză ale elevilor lui Neagoe au contat foarte mult, dar şi ratările atacanţilor, cel vizat fiind Vintilescu, care putea să aducă victoria echipei sale dacă finaliza măcar una dintre situaţiile de gol avute. „Am luat goluri pe trei greşeli individuale, nu ale echipei. Rus, de când joacă el, nu a făcut aşa o greşeală. La Rusu a fost henţ pe jumătate. Am şi egalat, am şi avut ocazii să câştigăm. Este pentru prima dată când marcăm trei goluri în deplasare şi revenim de la 0-3. Vintilescu putea să ajungă erou să nu-i mai zică nimeni nimic niciodată. Nu ştiu cum a putut să rateze. Aşa am fost noi sortiţi să revenim de la 3-0 pentru UTA“, a comentat Condescu rezultatul de la Arad. 

Neagoe s-a simţit umilit

Antrenorul „pandurilor“, Eugen Neagoe, a trăit la limita infarctului meciul de la Arad, având nevoie de îngrijiri medicale la finalul acestuia. „Geană“ s-a simţit umilit la capătul primei reprize când echipa sa era condusă cu 3-0 şi nu-şi mai aminteşte care a fost reţeta revenirii în actul secund.
„A fost un meci deosebit. Am fost conduşi cu 3-0 şi am reuşit într-o repriză să întoarcem soarta partidei. Nu-mi vine să cred ce gafe individuale incredibile am comis în prima parte. La pauză mă simţeam umilit, pentru că nu am mai trăit niciodată aşa ceva. Nu mai ştiu ce le-am spus băieţilor la pauză, dar ştiu că în repriza a doua jocul a fost altfel. Am jucat foarte bine, am marcat de trei ori şi o mai puteam face. Dacă am dat trei goluri într-o repriză înseamnă că putem şi că avem forţă. Este important să nu joci cu teama rezultatului“, a comentat Neagoe desfăşurarea jocului de la Arad.
Tehnicianul oltean crede că echipa sa ar fi meritat victoria, pentru că a avut mai multe situaţii de gol decât adversarul: „După prima repriză aş fi spus că e bun şi egalul, în condiţiile în care am jucat slab şi am primit trei goluri. Dar dacă e să ne uităm la repriza a doua nu prea sunt mulţumit. Puteam câştiga, am avut ocazii prin Vintilescu, Stromajer, Liviu Mihai, Djakpa, nici nu mai ştiu exact ordinea. În plus, am avut şi acea bară la 3-3. Era perfect dacă am fi câştigat. Oricum, după cum am jucat în repriza a doua, am pierdut două puncte, iar dacă mai erau vreo cinci minute am mai fi marcat un gol şi am fi câştigat“.
Comitetul de Urgenţă al FRF a anunţat ieri programul partidelor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Calificată în această fază a întrecerii KO, Pandurii va juca, miercuri, 5 decembrie, împotriva formaţiei Universitatea Cluj. Meciul se va disputa în oraşul de sub Feleac, de la ora 12.00, pe stadionul „Ion Moina“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS