6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrupările vâlcene au dezamăgit

Grupările vâlcene au dezamăgit

Sâmbătă seară, în sala „Traian“ din Râmnicu Vâlcea, echipa pregătită de bosniacul Ozren Seleskovic a întâlnit, într-un meci contând pentru etapa a şasea, pe Mobitrelco Cluj-Napoca. Chiar dacă Vojislav Ilic şi compania sperau la un rezultat bun, visele le-au fost spulberate destul de repede. BC Râmnicu Vâlcea a rezistat doar în primul sfert (29-24), iar în mai puţin de cinci minute din sfertul secund, clujenii au preluat conducerea pe tabelă şi au intrat la pauză cu un punct avantaj. Odată cu startul celui de al treilea sfert, Mobitelco a început să ia avans, iar cu excepţia unui moment din minutul 27 (scor 52-52), Clujul a condus până în ultima secundă. Scorul final al întâlniri fiind 62-78. După întâlnirea cu Mobitelco Cluj-Napoca, vâlcenii au coborât pe ultima poziţie a clasamentului, fiind departe de obiectivul fixat.
Pentru BC Râmnicu Vâlcea au marcat Miscovic (13), Cica (8), Senai (10), Melnic (6), Mladenovic (16), Ilic (2) şi Kijac (7). De la Cluj s-au remarcat Zoran Krstanovic (20), Sasa Vikas (20) şi Levar Seals (15).
Următoarea etapă va avea loc miercuri, iar BC Vâlcea va întâlni pe Rapid Bucureşti, tot în sala „Traian“. Giuleştenii a produs surpriza etapei, reuşind să învingă vicecampioana României, BCMUS Argeş Piteşti.  

CET a făcut un meci foarte slab

Imediat după încheierea partidei de baschet masculin dintre BC Râmnicu Vâlcea şi Mobitelco Cluj, au intrat în teren jucătoarele de la CET Govora, care au dat piept tot cu o echipă clujeană, U-TCRE. Chiar dacă cei aproximativ 100 de spectatori se aşteptau la meci greu pentru govorence, nici unul nu se gândea că echipa soţilor Mihai şi Antoaneta Toma va pierde. Surpriză: clujencele, mult mai motivate din punct de vedere psihic, au reuşit să câştige întâlnirea de la Râmnicu Vâlcea cu 20 de puncte diferenţă, scor 47-67. Înfrângerea suferită de CET în etapa a patra a dus la cedarea primului loc în favoarea echipei ICIM Arad, care în acest moment nu are nici o înfrângere. CET a coborât pe trei, iar poziţia secundă în clasament este ocupată de U-TCRE Cluj.
Pentru CET au marcat Bagiu  (6), Duma (4), Diaconu (10), Bocoş (11), Simionca (6), Ungureanu (10).  De la Cluj s-au remarcat Huţanu (13), Orosy (13) şi Cosel (15).
În următoarea etapă CET va juca tot pe teren propriu, miercuri, în compania Rapidului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS