3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu a refuzat Steaua

Bornescu a refuzat Steaua

„Jose“ susţine că a venit la Ştiinţa cu inima şi speră ca sâmbătă seară să se bucure pentru alegerea făcută în 2005.

Portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, a dezvăluit duminică seară, la Radio Oltenia, că în anul 2005 a avut de ales între Ştiinţa şi Steaua. „Foarte mulţi mă critică, iar ziarele m-au transferat la toate echipele până acum, însă şi pentru că noi nu vorbim decât înainte de meciuri şi după partide, nu mi-am exprimat un punct de vedere. Toţi zic că mă duc la Steaua. Nu ştiu de unde au scos-o, iar pentru asta vreau să îi anunţ pe toţi fanii că în vara lui 2005, când jucam la Caracal, aveam contractul de la Steaua. L-am ţinut acasă vreo două săptămâni, iar când a venit oferta Universităţii Craiova nici n-am mai stat pe gânduri. Nu voi pleca de la Ştiinţa, deoarece echipa asta o iubesc de mic, iar dacă se va întâmpla, totuşi, în viitor, o voi face doar în străinătate, şi numai în condiţii avantajoase pentru mine şi club. Asta doar dacă Adrian Mititelu va dori să mă dea, însă vă spun eu că şansele sunt zero, deoarece ţine mult la jucători“, a dezvăluit Bornescu.

Greu în Ghencea

Vorbind despre partida următoare, cu Steaua, „Jose“ crede că meciul din Ghencea este unul foarte greu pentru Ştiinţa, dar speră ca la sfârşit oltenii să fie cei care se vor bucura, iar el să nu regrete că a ales Universitatea. „N-am mai câştigat în Ghencea de 18 ani. Nu vreau să spun prea multe, decât că mergem acolo să reuşim o prestaţie la fel de bună ca la ultimele două meciuri“, a anunţat Mircea Bornescu.
Acesta a acuzat şi arbitrajele potrivnice Ştiinţei în ultimele două partide, dar n-a uitat să comenteze nici faza în care l-a lovit involuntar pe Cristi Coroian. „Nici nu mai pot să ies bine pe centrări că arbitrii se uită la mine de parcă aş fi criminal. Am fost atacat incredibil atunci şi am fost comparat ba cu naziştii, ba cu un criminal. M-au afectat enorm acele critici. Dar Dumnezeu e sus, dovadă că şi Tătăruşanu de la Bistriţa l-a accidentat grav pe Ochiroşii şi iată că şi portarul Gloriei a fost suspendat“, a încheiat portarul Universităţii Craiova.

Universitatea a oferit mai mult

Mircea Bornescu a dat ceva emoţii fanilor alb-albaştri în momentul în care trebuia să ajungă la Universitatea, alături de „contingentul Caracal“. „Pe fir intrase şi Steaua. A sunat Mihai Stoica, pe atunci în staff-ul bucureştenilor, care a spus că este interesat de serviciile portarului Bornescu. Nu au oferit ceva concret, probabil că se aşteaptau să-l dăm pe Mircea doar pentru că era vorba de Steaua. Craiova a oferit un preţ bun şi l-a luat, deşi jucătorul ne spusese că ar avea şi o ofertă din Turcia“, a dezvăluit unul dintre conducătorii de atunci ai echipei FC Caracal. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII