16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBistriţa îl vrea suspendat pe Jose

Bistriţa îl vrea suspendat pe Jose

În această săptămână, oficialii Universităţii Craiova vor bate din nou drumul Capitalei, pentru a-şi căuta dreptatea la FRF. Gloria Bistriţa a depus ieri un memoriu la Comisia de Recurs, solicitând suspendarea lui Mircea Bornescu între 16 şi 24 de etape, însă oltenii sunt convinşi că joi, când va fi reanalizat cazul, decizia le va fi favorabilă. „Bistriţa se bazează pe nesimţire când face acest recurs. Portarul lor, Tătăruşanu, care a luat roşu, iar Ochiroşii va sta şase luni, a primit trei etape pentru bruscare, iar pe Bornescu îl încadraseră iniţial la vătămare fizică, deşi nu a existat intenţie, iar Coroian stă trei luni“, a comentat un oficial al grupării din Bănie.
Ştiinţa a făcut şi un memoriu împotriva arbitrilor Lajos şi Teo Crăciunescu, care au condus meciurile cu Dinamo şi Poli Timişoara, pe motiv că ambii i-au dezavantajat, prin deciziile lor, pe alb-albaştri. Diriguitorii olteni au trimis la CCA casete cu fazele incriminate, solicitând ca arbitrii în cauză să nu mai fie delegaţi niciodată la meciurile Universităţii. Şi Dinamo a protestat împotriva arbitrajului, „vicele“ Vasile Turcu anunţând că va face un memoriu şi împotriva Ştiinţei pentru tratamentul la care a fost supus de către fanii olteni la părăsirea tribunei oficiale.
Universitatea poate fi convocată la Comisia de Disciplină şi pentru comportamentul fanilor, care au folosit torţe şi petarde la meci. „Rămâne de văzut dacă vom fi chemaţi la comisie, pentru că atunci trebuie să-i convoace şi pe cei de la Dinamo, ai căror suporteri au procedat la fel. Şi îmi e greu să cred că Dinamo va fi sancţionată tocmai acum când urmează meciul cu Rapid“, a mai spus oficialul oltean.
Craiovenii au fost, totuşi, chemaţi mâine la Comisia de Disciplină, pentru memoriul depus de Poli Timişoara, care a contestat dreptul de joc al lui Bornescu înaintea meciului de miercurea trecută, câştigat cu 2-1 de Ştiinţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII