11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLajos, acuzat că nu ne-a dat penalti

Lajos, acuzat că nu ne-a dat penalti

Ambele tabere au acuzat prestaţia brigăzii de arbitri. „Dacă înainte de jocurile cu Poli şi Dinamo am spus că sunt mulţumit şi cu patru puncte, acum, după cele două meciuri, pot spune că nu mai am aceeaşi părere, pentru că puteam să avem toate punctele. Am avut aceleaşi probleme pe care le-am avut întotdeauna cu Dinamo, am jucat 11 contra 14. Din păcate, previziunile s-au adeverit, am avut două penaltiuri neacordate în prima repriză, iar golul dinamoviştilor a fost precedat de un aut care trebuia să ni se acorde nouă, şi li s-a dat lor“, a declarat finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu.

În replică, vicepreşedintele CA al lui Dinamo, Vasile Turcu, a spus: „Arbitrii şi-au bătut joc de evoluţia noastră. A fost viciere de rezultat. Acum, cele mai mari greşeli le fac tuşierii. Am observat că la ultimele meciuri ne fac terci cu tuşierii. Din punctul meu de vedere nu am ce să-i reproşez lui Zenga, ci doar asistenului Miklos Nagy, care ne-a anulat două goluri valabile. Aşa se poartă acum. Vine un steguleţ din ăsta şi te face praf“.

Revenind la Adrian Mititelu, acesta considera că formaţia din Bănie ar fi putut învinge lejer echipa campioană: „Am controlat jocul aproape pe toată durata sa şi e totuşi un pas înainte pentru că nu am pierdut ultimele două meciuri cu Dinamo. La pauză puteam avea două, chiar trei goluri diferenţă, după cum s-a jucat“. În plus, finanaţatorul craiovenilor susţine că Napoli trebuia adus mai devreme. „Regret că nu l-am pus pe Napoli antrenor de la început, dar regret mai multe lucruri, nu doar asta, pentru că şi eu sunt la început în fotbal, la fel ca şi actualii jucători ai noştri“, a mai spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU