17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorentin Petre, două pase de gol

Florentin Petre, două pase de gol

Bulgaria. Mijlocaşul Florentin Petre a fost integralist la ŢSKA Sofia şi a pasat decisiv la două goluri în meciul câştigat, în deplasare, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Marek Dupniţa, din etapa a 11-a a campionatului Bulgariei.

Germania. În runda a 12-a a Bundesligii, atacantul Ciprian Marica a intrat pe teren în minutul 74 al partidei pe care formaţia sa, VfB Stuttgart, a câştigat-o în deplasare, cu 1-0, în faţa echipei FC Nurnberg. Singurul gol al meciului a fost înscris de Gomez. Marica l-a înlocuit pe Cacau. În etapa a 12-a din liga a doua germană, Laurenţiu Reghecampf a fost titular la Alemannia Aachen în întâlnirea din deplasare cu Erzgebirge Aue, pierdută cu 1-2. Reghecampf a pasat decisiv la golul marcat de Ebbers în minutul 39.

Israel. Mijlocaşul Zeno Bundea a primit un cartonaş roşu în meciul pe care formaţia sa, Maccabi Netanya, l-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în deplasare, în faţa echipei Hapoel Kiryat Shmona, în etapa a 8-a a campionatului Israelului. Bundea a fost eliminat în minutul 62.

Scoţia. Atacantul Marius Niculae a jucat pentru Inverness din minutul 84 al întâlnirii cu Glasgow Rangers, pierdută în deplasare, cu scorul de 0-2, în etapa a 12-a din campionatul scoţian.

Rusia. Mijlocaşul Pompiliu Stoica a jucat 77 de minute la FC Moscova în meciul pierdut, în deplasare, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei Zenit Sankt Petersburg, din etapa a 29-a a campionatului Rusiei. La rândul său, mijlocaşul Răzvan Cociş a jucat pentru Lokomotiv Moscova din minutul 58 al întâlnirii cu Krâlia Sovetov Samara, pierdută în deplasare, cu scorul de 1-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS