22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportKoeman va antrena pe Valencia

Koeman va antrena pe Valencia

Antrenorul olandez Ronald Koeman (foto) a confirmat că va semna astăzi un contract pentru doi ani şi jumătate cu formaţia spaniolă Valencia, la care locul pe banca tehnică a rămas vacant după demiterea lui Sanchez Flores.
Echipa de la care a plecat Koeman, PSV Eindhoven, a acceptat rezilierea contracului după ce clubul spaniol va achita compensaţii materiale.
„Încă nu am semnat, dar am ajuns la un acord cu Valencia pentru doi ani şi jumătate“, a declarat Koeman în cadrul unei conferinţe de presă. Formaţia spaniolă a rămas fără antrenor principal după demiterea lui Quique Sanchez Flores în urma înfrângerii cu 0-3 în faţa Sevillei, iar fără acesta pe bancă a pierdut cu 5-0 pe teren propriu în faţa lui Real Madrid.
Unul dintre directorii lui PSV Eindhoven, Jan Reker, a declarat că tehnicianul i-a spus încă din vară că vrea să lucreze la o echipă din Spania şi că nu avea cum să refuze oferta de la Valencia.
„Conducerea lui PSV a discutat cu reprezentanţii Valenciei miercuri, timp de patru ore şi jumătate, şi s-a ajuns la un acord în privinţa compensaţiilor materiale“, a explicat Reker.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS