10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

Samy
E tragic că fotbalul din Craiova a murit, iar în Liga I urmărim echipe ale oraşelor Vaslui, Urziceni, Mioveni! E tragic că patronul echipei nu-şi dă seama de valoarea lui ca om de afaceri (cu trei milioane de dolari, toţi banii, nu poţi să faci echipă) – CFR Cluj, 100 de milioane de dolari! E tragic… Într-un oraş de 350 de mii de oameni sunt două ziare care contează, iar oamenii nu au altceva mai bun de făcut decât să se certe pentru că să realizeze ceva constructiv e imposibil… E tragic să vezi un oraş cum a murit din punct de vedere economic… A murit frumos fotbalul… Păstrăm în suflet o amintire cu fotbalişti adevăraţi, nu Baird, Rose, Ciucă etc., care sunt jucători de divizia B sau eventual C.

Adi
O să vedeţi că echipa CFR Cluj nu termină decât pe locul trei, iar adevărata valoare a lor s-a văzut cu ciprioţii. Universitatea Craiova, fără susţinere din partea tuturor – inclusiv CJ Dolj, cu greu va face faţă Ligii lui Mitică, dar e o vorbă: nu mor caii când vor câinii.

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS