14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii au ales avionul

Vâlcenii au ales avionul

Oltchim va face deplasarea în Ungaria cu avionul, „galacticele“ fiind scutite de un drum lung cu autocarul.

Oficialii de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au stabilit, în mare parte, detaliile deplasării în Ungaria, pentru a doua etapă din Grupa D a Ligii Campionilor.
Chimiştii au decis ca delegaţia olteană să plece cu avionul, pe traseul Bucureşti – Budapesta, pentru a le menaja pe elevele lui Gheorghe Tadici, care ar fi resimţit din plin deplasarea cu autocarul.
„Scutim mult timp şi este mai comod“, a concluzionat vicepreşedintele clubului, Petre Berbecaru. Vâlcencele vor pleca sâmbătă dimineaţă, iar la ora locală 17.15 au programat antrenamentul oficial în Sala Sporturilor, care va găzdui partida dintre FTC Budapesta şi Oltchim, o reeditare a semifinalei Ligii Campionilor din sezonul trecut.

Elisei ratează mondialele?

Antrenorul Oltchimului, Gheorghe Tadici, nu a folosit-o nici măcar un minut pe extrema Valentina Ardean Elisei în disputa cu Viborg (Danemarca), în prima etapă a Grupei D a Ligii Campionilor. Chiar dacă a fost trecută pe foaia de joc şi a stat pe banca de rezerve, „Alice“ nu a fost aptă de joc, pentru că nu s-a recuperat după fractura de stres pe care o acuză încă din vară. Tehnicienii chimişti au decis să nu rişte şi Elisei va sta în afara terenului aproximativ 30 de zile, urmând nici să nu facă deplasarea în Ungaria. În aceste condiţii, Tadici şi Popa trebuie să apeleze din nou la un artificiu: mutarea pe stânga a Ramonei Maier, în timp de Ada Nechita va juca pe postul său obişnuit, de extremă dreapta. Pe stânga mai poate evolua Iulia Puşcaşu, handbalistă care însă nu este „coaptă“ pentru meciurile puternice din Liga Campionilor. Altă handbalistă cu probleme medicale din lotul campioanei României, Raluca Ivan, a jucat duminică seară „pe semnătură“, după ce săptămâna trecută suferise o intervenţie chirurgicală uşoară la inimă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS