10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii sunt pe val

Vâlcenii sunt pe val

Tehnicianul echipei CS Municipal Râmnicu Vâlcea, Marian Bondrea, a lăudat prestaţia elevilor săi la Turda, acolo unde oltenii s-au impus la scor, 4-0, în etapa a 10-a a ligii secunde.
„Se poate spune că am făcut cea mai bună repriză din acest campionat, mă refer la partea a doua a meciului de la Turda. Băieţii s-au mişcat bine, aproape de ceea ce aştept eu de la ei. Au cucerit trei puncte importante, care ne menţin sus în clasament. Am avut şi noroc că am deschis scorul repede şi că am putut anihila jocul cu pase lungi al gazdelor. Recunosc însă că am câştigat mai uşor decât mă aşteptam. Trebuie să rămânem concentraţi şi să tratăm cu maximă seriozitate partida de miercuri, cu FC Târgovişte“, a spus Bondrea.
Fotbaliştii din Zăvoi nu au avut liber după întâlnirea cu Arieşul Turda şi duminică au făcut un antrenament de refacere. Vestea bună este că Marian Bondrea va putea ataca întâlnirea din runda viitoare cu tot lotul valid. Mici probleme medicale are doar fundaşul Marinel Stanca, dar sunt şanse mari ca el să fie recuperat până miercuri. Căpitanul Ionuţ Cercel este refăcut sută la sută, în teren urmând să revină şi mijlocaşul Iosif Melcea, căruia i-a expirat suspendarea pentru cumul de cartonaşe galbene. În vederile lui Bondrea ar putea intra şi internaţionalul de juniori Alexandru Vlăduţi, întors din Anglia de la meciurile naţionalei Under 19.
Meciul de mâine dintre CSM Vâlcea şi FC Târgovişte va fi arbitrat de o brigadă sută la sută ploieşteană, formată din Ionuţ Neagu, Eduard Crângaşu şi Ionuţ Borcan. Rezervă va fi Răzvan Dincuţă, iar observator Vasile Firiţeanu, din Reşiţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS