13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, printre cei mai populari fotbalişti

Mutu, printre cei mai populari fotbalişti

Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) l-a inclus pe atacantul Adrian Mutu pe lista de 55 de jucători din 31 de ţări propuşi pentru titlul de cel mai popular fotbalist în anul 2007. Pe lângă Mutu, din această listă mai fac parte, printre alţii, David Beckham, Gianluigi Buffon, Cristiano Ronaldo, Alessandro Del Piero, Dimitar Berbatov, Didier Drogba, Samuel Eto’o, Steven Gerrard, Ryan Giggs, Zlatan Ibrahimovici, Thierry Henry, Kaka, Paolo Maldini, Lionel Messi, Shunsuke Nakamura, Ruud van Nistelrooy, Martin Palermo, Raul, Ronaldinho, Ronaldo, Juan Roman Riquelme, Wayne Rooney, Clarence Seedorf, Carlos Tevez, Francesco Totti sau Mark Viduka.
Cel mai popular fotbalist al anului 2007 va fi ales de vizitatorii site-ului IFFHS până pe 3 ianuarie 2008. IFFHS a comunicat că va anunţa rezultate intermediare pe 15 noiembrie şi pe 15 decembrie.
Să remarcăm că Adrian Mutu a reuşit din nou să înscrie, punctând în meciul pe care formaţia sa, AC Fiorentina, l-a câştigat duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa echipei Siena, în etapa a 8-a a campionatului Italiei. Mutu, care a fost integralist, a marcat în minutul 30 şi a ajuns la şase goluri înscrise în actuala ediţie din campionatul Italiei. Celelalte goluri ale formaţiei Fiorentina au fost marcate de Pazzini (’16) şi de Vieri (’71). La Siena, Paul Codrea a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Jarolim.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS