20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSergiu Radu ar putea reveni la Cottbus

Sergiu Radu ar putea reveni la Cottbus

Atacantul român este dezamăgit din cauza faptului că nu este folosit la Wolfsburg şi a recunoscut că nu exclude posibilitatea de a juca din nou pentru Energie.

Atacantul român al formaţiei VfL Wolfsburg, Sergiu Radu, ar putea reveni la Energie Cottbus, formaţia la care a debutat în Bundesliga fiind interesată de serviciile internaţionalului român.
„Schijă“, care în sezonul 2006/2007 a marcat 14 goluri pentru Energie Cottbus, foarte importante pentru menţinerea în prima ligă germană, a fost transferat, în vară, împreună cu Vlad Munteanu, la VfL Wolfsburg, pentru 4,5 milioane de euro. În ultima perioadă, Sergiu Radu nu a mai intrat în vederile antrenorului lui VfL Wolfsburg, Felix Magath, care l-a lăsat pe banca de rezerve pe atacantul român.

Radu este aşteptat la Cottbus

Managerul de la Energie Cottbus, Seffen Heidrich, a recunoscut că este interesat de reînregimentarea lui Sergiu Radu, pe care îl consideră un atacant valoros.
„M-aş bucura dacă ar reveni cât mai curând la noi“, a spus Seffen Heidrich. „Pentru noi ar fi interesant. L-am primi pe Sergiu cu braţele deschise. Situaţia lui mă uimeşte şi este frustrant pentru Sergiu“, a punctat managerul de la Energie Cottbus.
Steffen Heidrich a admis că aspectul financiar ar putea fi o piedică în calea readucerii lui Sergiu Radu la Energie Cottbus.
„Radu a plecat pentru mulţi bani. Mă îndoiesc că Wolfsburg îl va ceda la o concurentă din campionat. Şansele sunt mici, dar sperăm în continuare şi vom face tot posibilul pentru a-l aduce înapoi“, a subliniat Heidrich.

„Schijă“ vrea să fie titular

Radu este dezamăgit din cauza faptului că nu este folosit la Wolfsburg şi ar putea reveni la Cottbus în pauza competiţională din iarnă. „Schijă“ a recunoscut că nu exclude posibilitatea de a juca din nou pentru Energie Cottbus, el afirmând că principalul său scop este acela de a-şi asigura un loc în prima reprezentativă a României, care este aproape calificată la Campionatul European din 2008.
„Scopul meu este să particip cu România la Euro 2008. Dar voi reuşi doar dacă voi fi titular la echipa de club. Dacă lucrurile nu se vor schimba la VfL, va fi greu“, a declarat Sergiu Radu.
După achiziţionarea brazilianului Grafite, şansele lui Sergiu Radu de a fi titular în echipa antrenată de Felix Magath sunt mici, în ciuda celor trei goluri marcate de român în debutul sezonului pentru VfL Wolfsburg.
„Accept totul, dar vreau să joc şi eu. Şi nu doar zece minute“, a spus atacantul român.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS