21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa lui Neagoe nu vinde şi nu cumpără

Echipa lui Neagoe nu vinde şi nu cumpără

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu nu va suporta schimbări majore în următorii doi ani. Gorjenii nu au fotbalişti de vânzare şi nu vor avea nici bani să investească în jucători. Prioritatea în 2008 sunt investiţiile în infrastructură, clubul Pandurii alături de asociaţii săi urmând să schimbe faţa stadionului „Municipal“, care va fi adus la standarde europene. Pe lângă instalaţia de nocturnă, care va fi finalizată în următoarele săptămâni, se va monta în această toamnă o tabelă electronică performantă, iar din primăvara anului următor vor demara lucrările de înlocuire a peluzelor, ce vor fi aduse mai aproape de suprafaţa de joc. Stadionul „Municipal“ va avea, conform noului proiect, o capacitate de 15.000 de locuri, toate acoperite.
„Pandurii nu va vinde jucători în acest an competiţional. Dacă există posibilităţi financiare, vom aduce jucători în vară. Să ţinem cont că o mare parte din bani îi vom folosi la infrastructură. Avem 16 jucători sub 24 de ani. În vară, când am făcut transferurile, am făcut o echipă pentru doi – trei ani. Transferuri majore nu o să mai putem face. Dacă antrenorul va spune că are un post deficitar, vom găsi soluţii, dar nu văd acum vreun post pe care nu a mers titularul sau cel care l-a înlocuit“, a susţinut preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu.

Guso, Iordache şi Djakpa, buni la „export“

Pandurii se va despărţi la finalul acestui sezon de portarul Adnan Guso, căruia îi expiră contractul. Date fiind însă disensiunile dintre Guso şi Neagoe, nu este exclus ca bosniacul să părăsească gruparea gorjeană încă din această iarnă. Condescu speră să-l păstreze pe titularul naţionalei Bosniei până în vara anului 2008, deşi acesta va pleca liber de contract. „Guso nu pleacă. A înţeles că trebuie să stea şi rezervă când antrenorul a decis acest lucru. Are contract cu noi până în 2008. Într-un an şi jumătate el şi-a făcut datoria. Oricum, nu ne-a costat o sumă mare transferul lui de la Argeş la Pandurii. Sper să câştige meciurile cu naţionala Bosniei pentru a reveni la Târgu Jiu cu alt moral. Să nu uităm că evoluţia lui mai modestă a venit după cele două eşecuri de la echipa naţională“, a afirmat Condescu.
Ilie Iordache şi ivorianul Constant Djakpa sunt fotbaliştii de la Târgu Jiu cu cea mai bună cotă, aceştia trezind deja interesul marilor echipe din Liga I. În cazul unor sume de transfer tentante, Condescu nu se va opune plecării celor doi, deşi îi consideră netransferabili.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU