22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportToacsen deplânge soarta pandurilor

Toacsen deplânge soarta pandurilor

Energia Pandurii Târgu Jiu a pierdut şi al patrulea joc din cele cinci disputate în actualul sezon din Liga Naţională, fiind învinsă, în deplasare, de Bucovina Suceava, scor 33-27. Gazdele au controlat jocul încă din primele minute, desprinzându-se la şase goluri, 9-3 (’10), diferenţă menţinută până la final. Dezamăgit, antrenorul gorjenilor, Sorin Toacsen, a recunoscut că jocul echipei sale suferă, iar soluţiile de redresare sunt inexistente în acest moment.
„Ce să vorbim despre meciul de la Suceava? Nu am cuvinte. Am tot vorbit şi degeaba. În cel mai scurt timp trebuie să discut cu preşedintele şi să vedem ce e de făcut. Suntem într-o situaţie grea, chiar foarte grea, iar, dacă nu facem ceva, să îndreptăm lucrurile, e de rău. Acum nu ştiu ce e de făcut, sunt prea supărat şi nu vreau să iau decizii la supărare. Echipa nu merge! La Suceava noi am început meciul când eram conduşi la vreo şapte goluri diferenţă. Degeaba am încercat să ne ţinem de gazde, pentru că meciul era jucat din minutul zece“, a spus Toacsen.

Se caută urgent un pivot

Fără pivoţi de meserie, atât Costea, cât şi Mrakic fiind accidentaţi, iar cu linia de nouă metri practic inexistentă la Suceava, Energia Pandurii nu putea spera mai mult pe terenul unei echipe incomode. Şi atitudinea jucătorilor a lăsat de dorit, însă Toacsen nu crede că este o soluţie excluderea din lot a unora dintre elevii săi, aşa cum ameninţase preşedintele secţiei de handbal a clubului, Gore Popescu, atâta timp cât nu ai ce pune în locul acestora.
„E normal să fiu supărat pe jucători. Nu au avut deloc atitudine şi asta nu mi-a plăcut deloc la ei. În plus, am jucat slab, dovadă că cei trei interi nu au marcat nici măcar un gol. E necesar ca în cel mai scurt timp să facem ceva. Nu ştiu dacă vor fi jucători daţi afară, pentru că ne trebuie alţii în loc şi în momentul acesta nu prea avem. Campania de achiziţii e în plină desfăşurare, tatonăm, dar nu am găsit nimic concret. Discutăm cu unii jucători să vină chiar şi sub formă de împrumut. Ne trebuie urgent un pivot“, a afirmat Toacsen. Energia Pandurii a reluat negocierile cu interul dreapta Ivan Stajic, sârbul dându-şi acordul de principiu să evolueze la Târgu Jiu.
Sorin Toacsen a fost convocat la echipa naţională unde este antrenorul portarilor, România participând în perioada 22-29 octombrie la „Trofeul Carpaţi“, găzduit de oraşul Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS