12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, locul doi la şuturi pe poartă

Mutu, locul doi la şuturi pe poartă

Într-un clasament al jucătorilor care au avut cele mai multe şuturi pe poartă în preliminariile Euro 2008, atacantul echipei naţionale a României, Adrian Mutu, se situează pe poziţia a doua.
Românul a trimis de 22 de ori balonul pe spaţiul porţii şi se află la egalitate cu sârbul Nikola Zizic. Liderul acestui top este portughezul Cristiano Ronaldo, cu 24 de astfel de execuţii reuşite.
Din cele 22 de şuturi expediate pe poartă de Mutu, şase s-au finalizat cu goluri, iar românul a ajuns pe poziţia a patra în clasamentul golgheterilor din aceste preliminarii ale CE 2008. Primul loc este ocupat de nord-irlandezul David Healy, cu 12 reuşite, urmat de croatul Eduardo da Silva, cu zece goluri. Poziţia a treia este ocupată de patru jucători.
Adrian Mutu ocupă locul trei în clasamentul jucătorilor care au comis cele mai multe faulturi în aceste preliminarii, cu 24 de intervenţii neregulamentare, lider fiind Jan Koller, cu 28.
Fundaşul Gabriel Tamaş se clasează pe prima poziţie în clasamentul fotbaliştilor cu cele mai multe cartonaşe galbene, fiind avertizat de cinci ori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS