Acasă Sport Şase străini din Liga I, în preliminariile CE 2008

Şase străini din Liga I, în preliminariile CE 2008

Atacantul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Frunză, a marcat singurul gol al naţionalei Moldovei în remiza cu naţionala Turciei, scor 1-1, în Grupa C a preliminariilor Campionatului European.
Frunză a deschis scorul în minutul 11 şi a fost înlocuit în minutul 86, cu Denis Calincov. Celălalt jucător moldovean legitimat în Liga I, Denis Zmeu, a fost şi el titular în partida cu turcii şi a fost schimbat în minutul 67 de selecţionerul Igor Dobrovolsky.
Artavazd Karmian de la Poli Timişoara a fost integralist în meciul în care echipa naţională a Armeniei a reuşit surpriza Grupei A, obţinând o remiză în faţa Serbiei, scor 0-0, pe teren propriu. Tot la armeni, Romik Haciatrian, de la Universitatea Cluj, a fost introdus pe teren în minutul 70, înlocuindu-l pe Voskanyan.
Portarul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Adnan Guso, a fost titular în meciul pe care naţionala Bosniei l-a pierdut, în deplasare, scor 2-3, contra Greciei. Deşi a încasat trei goluri, Guso a avut o evoluţie bună, salvându-şi echipa în mai multe rânduri.
Alt jucător de la Poli Timişoara, atacantul Dejan Rusic, a început ca rezervă meciul pe care Slovenia l-a jucat pe teren propriu, cu Albania, scor 0-0, şi a fost introdus pe teren în minutul 61, când l-a înlocuit pe Novakovic.
Deniss Romanovs, rezerva lui Lobonţ de la Dinamo, a fost rezervă şi la echipa naţională a Letoniei, în meciul câştigat în Islanda, scor 4-2.

Exit mobile version