Acasă Sport Reghecampf a marcat pentru Aachen

Reghecampf a marcat pentru Aachen

Laurenţiu Reghecampf, căpitanul echipei Alemannia Aachen, a înscris un gol în victoria obţinută luni seară de formaţia sa, cu 2-0, pe teren propriu, în partida cu Freiburg, din etapa a noua a ligii secunde germane. Klitzpera a marcat primul gol al întâlnirii, în minutul 21, iar mijlocaşul român a reuşit să stabilească scorul final în minutul 56, când a transformat o lovitură de la 11 metri. Reghecampf a jucat pe toată durata celor 90 de minute şi a primit un cartonaş galben în minutul 75. După nouă etape, Alemannia ocupă locul al optulea în clasament, cu 14 puncte.
În campionatul Rusiei, Florin Şoavă a intrat în minutul 89 în locul lui Pavliucenko, în partida pe care echipa sa, Spartak Moscova, a câştigat-o, cu 2-1, pe terenul formaţiei Spartak Nalchik, din etapa a 26-a. În urma acestui succes, Spartak Moscova a revenit pe prima poziţie în clasament, gruparea din capitala Rusiei fiind la egalitate de puncte cu Zenit Sankt Petersburg, dar cu un golaveraj mai bun.
În liga a doua din Franţa, Claudiu Keşeru a fost titular în partida pe care echipa sa, FC Nantes, a terminat-o la egalitate, 0-0 în deplasare la Dijon, în etapa a 11-a. Atacantul român a fost schimbat în minutul 64 cu Andriatsima. După 11 etape disputate, „canarii“ ocupă primul loc, cu 24 de puncte, la egalitate cu altă formaţie, Le Havre.

Exit mobile version