10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii se oxigenează la Herculane

Pandurii se oxigenează la Herculane

Deoarece campionatul Ligii I a luat o pauză de două săptămâni pentru meciurile naţionalei cu Olanda şi Luxemburg, antrenorul echipei Pandurii a hotărât să-şi ducă elevii la Băile Herculane, pentru un ministagiu de pregătire de cinci zile. „Pandurii“ au plecat aseară spre staţiunea montană şi vor reveni la Târgu Jiu sâmbătă, când vor susţine pe „Municipal“, de la ora 13.00, un amical cu CSM Sebeş, liderul seriei a 5-a din Liga a III-a. Neagoe nu va conta la Herculane pe prezenţa lui Adnan Guso şi nici pe cea a lui Constant Djakpa, convocaţi la naţionalele Bosniei, respectiv Coastei de Fildeş. De asemenea, Adi Popescu, Păcurar şi, probabil, Liviu Mihai, toţi cu probleme medicale, nu vor participa la antrenamentele „pandurilor“.
Abia refăcut după o ruptură fibrilară care l-a scos din joc mai multe etape, Alexandru Păcurar s-a accidentat din nou, chiar înaintea meciului cu CFR Cluj. Acesta va fi indisponibil alte două săptămâni şi va rata şi jocul cu Dinamo de pe „Municipal“, din etapa a 11-a. Păcurar, diagnosticat tot cu ruptură fibrilară, va fi consultat în această săptămână de un medic din Belgrad, acelaşi care l-a tratat şi pe fostul jucător al „pandurilor“ Vojislav Vranjkovic. 

Liviu Mihai, afectat de lovitura lui Cadu

Deşi a părăsit stadionul „Municipal“ pe picioare, atacantul Liviu Mihai se resimte încă după contactul cu Cadu din jocul cu CFR Cluj. „Mă doare capul, mă simt rău. Nu ştiu ce-a fost la faza aceea. Nu-mi mai amintesc nimic. Stau în pat, nici la televizor nu mă uit, nici ziarele nu le-am citit. Să ştiţi că nu vreau să văd faza aceea pentru că presupun că nu a fost o intrare prea frumoasă dacă nu am fost conştient câteva minute. Asta este“, a spus ieri Liviu Mihai.
Acesta nu se aşteaptă ca adversarul său să-şi ceară scuze. „Nu şi-a cerut scuze, nici nu mă aşteptam să facă gestul acesta. Sper să-mi revin cât mai repede şi să joc din nou“, a afirmat Liviu Mihai, care va efectua o tomografie în zilele următoare.

Memoriu împotriva lui Constantin jr.

Prestaţiile centralului Augustus Constantin şi ale asistentului Bogdan Velicu, care au oficiat la jocul dintre Pandurii şi CFR Cluj, scor 0-1, vor fi incriminate într-un memoriu al grupării gorjene adresat Comisiei Centrale a Arbitrilor. Oficialii „pandurilor“ îi reproşează lui Constantin că nu a acordat cartonaş roşu lui Cadu în minutul 21, când l-a faultat pe Liviu Mihai, scos cu ambulanţa de pe teren, precum şi faptul că nu i-a acordat lui Minteuan al doilea galben în finalul primei reprize. Asistentul Bogdan Velicu este acuzat, pe bună dreptate, că a semnalizat eronat ofsaid la Ilie Iordache într-o situaţie în care fotbalistul lui Neagoe scăpase singur spre poarta lui Stăncoiu.
Preşedintele „pandurilor“, Marin Condescu, susţine că Augustus Constantin şi-a motivat prestaţia slabă prin faptul că era obosit după ce arbitrase două meciuri internaţionale într-un timp scurt. Gorjenii i-au făcut memoriu în acest sezon şi centralului Istvan Kovacs, care i-a arbitrat la jocul cu Poli de la Timişoara, însă CCA nu a luat măsuri împotriva acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS