10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Mister Napoli

După ce a ratat primul zbor Milano – Bucureşti, aseară, la sosirea pe Aeroportul Internaţional Otopeni, tehnicianul din Peninsulă nu a vrut să facă nici o declaraţie de presă, grăbindu-se să ajungă la negocieri cu Mititelu.

Nicolo Napoli a ajuns aseară la Craiova, după aproape o zi de stat prin Aeroportul din Milano. Italianul, care urmează să semneze un contract de antrenor cu Ştiinţa, a ratat cursa de România de ieri-dimineaţă, fiind nevoit să aştepte ora 16.00, pentru a se îmbarca. „Am avut probleme cu biletul şi am fost nevoit să mai aştept câteva ore. Oricum, voi ajunge la Craiova, iar dacă totul este în regulă, mâine (astăzi – n.r.) voi conduce antrenamentele. Îmi cer scuze acum, dar nu mai pot să vorbesc“, a spus ieri, la ora 15.30, tehnicianul italian, aflat la îmbarcare.
Aseară, la sosirea pe Otopeni (ora 18.30), Napoli a refuzat să mai facă vreo declaraţie, la indicaţiile celor doi subalterni ai lui Mititelu, care l-au „ridicat“ de la aeroport. Italianul a venit singur şi s-a grăbit să ia drumul Băniei pentru a intra la negocieri cu patronul Universităţii.

Vin şi ajutoarele?

Dacă nu vor apărea probleme în discuţiile dintre cele două părţi, lucru puţin probabil având în vedere că Nicolo Napoli nu este un antrenor cu nume şi cu pretenţii prea mari, italianul va conduce în această după-amiază şedinţa de pregătire a Ştiinţei, prima după victoria de la Bistriţa. După semnarea contractului, care, conform unor surse din cadrul clubului, se va întinde până în vară cu drept de prelungire şi renegociere, în funcţie de performanţele din acest sezon ale echipei, tehnicianul din Peninsulă va putea să-şi cheme şi ajutoare. Lângă Napoli vor ajunge doi antrenori secunzi, plus un preparator fizic, în aceste condiţii staff-ul tehnic actual al Ştiinţei urmând să sufere modificări. Cel mai probabil, Daniel Mogoşanu va fi trimis să pregătească echipa „satelit“, în timp ce instructorii de fitness Thomas Korompai şi Daniel Wolf vor fi puşi pe liber. Singurul supravieţuitor ar putea fi antrenorul cu portarii, Ştefan Crişan, dar nici situaţia acestuia nu este clarificată.

Vice, un ziarist

Nicolo Napoli va fi prezentat astăzi oficial într-o conferinţă presă, după care se va apuca de treabă, fiind aşteptat după-amiază la cantonament pentru a face cunoştinţă cu jucătorii. În plus, surse din cadrul echipei susţin că, tot astăzi, va fi prezentat şi noul „vice“ al Ştiinţei, în persoana unui ziarist din presa sportivă, oltean la origini şi fan declarat al Universităţii Craiova.

Wobay, golul cu numărul 100 în Liga I

În statisticile întocmite după încheierea etapei a 10-a a Ligii I şi-a făcut loc şi jucătorul Universităţii Craiova, Julius Wobay. Golul leonezului din partida de vineri cu Gloria Bistriţa, care a adus trei puncte grupării oltene, a fost al 100-lea marcat în actuala ediţie de campionat. Pentru fotbalistul african a fost însă prima reuşită oficială în tricoul Ştiinţei, dar Wobay le-a promis suporterilor olteni că nu se va opri aici.
În topuri a rămas şi atacantul Universităţii, Ciprian Tănasă, cu hat-trick-ul reuşit în prima etapă, când alb-albaştrii au învins cu 4-0 pe Farul. După el, alţi trei jucători au izbutit să marcheze de trei ori într-un meci, Gigel Bucur (UTA – Poli Timişoara 2-3, etapa a 6-a), Marko Ljubinkovic (FC Vaslui – Gloria Buzău 4-1, etapa a 10-a) şi Ionel Dănciulescu, ultimul având la activ două reuşite de acest gen (Poli Iaşi – Dinamo 2-5, etapa a 7-a; Dinamo – Oţelul Galaţi 6-1, etapa a 10-a).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

45 COMENTARII