10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim a trecut şi de Rapid Bucureşti

Oltchim a trecut şi de Rapid Bucureşti

Campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, continuă să-şi păstreze invincibilitatea în partidele din Liga Naţională şi Cupa României. După Zvezda, Lada Togliatti sau Byasen, la Râmnicu Vâlcea a venit un adversar de alt calibru, Rapid CFR Bucureşti.
În faţa a mai puţin de 300 de spectatori, elevele lui Gheorghe Tadici au evoluat slab, în special în prima parte a întâlnirii. Problema învingătoarei nu s-a pus nici un moment, Oltchim bifând al şaptelea succes consecutiv din acest campionat, 39-27 (20-13). La gazde s-a evidenţiat Ramona Maier Farcău, autoare a 16 goluri, toate din acţiune. Celelalte marcatoare ale Oltchimului au fost: Gâlcă (opt goluri), Elisei (patru), Vădineanu (trei), Lecuşanu, Meiroşu, Motogna (câte două fiecare), Luca, Ţăcălie (câte unul fiecare), în timp ce principala marcatoare a rapidistelor a fost Ionela Dinu, autoare a zece goluri. La Vâlcea a debutat şi nou-venita Talida Tolnai, care a fost introdusă pe teren în ultimul sfert de oră, timp în care nu a reuşit să apere nici măcar o minge.
Iată rezultatele înregistrate în runda a şaptea a Ligii Naţionale: Urban Braşov – HC Zalău 30-22, CSM Sfântu Gheorghe – HCM Roman 25-28, Oltchim – Rapid 39-27, Astral Buzău – Oţelul Galaţi 18-22, Dunărea Brăila – Cetate Deva 33-24, HC Baia Mare – Jolidon Cluj a fost amânat, Tomis Constanţa a stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS