11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciurile cu Olanda, norocul lui Ogăraru

Meciurile cu Olanda, norocul lui Ogăraru

Fundaşul dreapta al echipei Ajax Amsterdam, George Ogăraru, a spus, în glumă, că ar trebui ca naţionala României să joace mai des împotriva Olandei, pentru ca el să aibă şansa de a fi convocat mai des de selecţionerul Victor Piţurcă.
„Până în prezent, singurul meci interţări în care am jucat a fost unul cu Olanda. Ar trebui ca România să joace mai des cu Olanda, ca să fiu convocat mai des“, a spus fundaşul „lăncierilor“.
Ogăraru a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă în lotul pentru meciurile pe care România le va disputa, pe 13 şi pe 17 octombrie, cu Olanda, respectiv Luxemburg, în Grupa G a preliminariilor CE 2008. Pentru Ogăraru este a doua oară când este selecţionat, după ce singura sa prezenţă în naţionala României a fost pe 24 martie 2005, tot într-un meci cu Olanda, din preliminariile CM 2006. În acel meci, România a fost învinsă, cu 2-0, iar Ogăraru a fost considerat printre principalii vinovaţi de acest eşec, ceea ce l-a scos din circuitul echipei naţionale. După ce s-a transferat la Ajax, în vara anului 2006, Ogăraru a mai fost inclus în câteva rânduri în lotul lărgit al naţionalei, însă Piţurcă a renunţat ulterior la el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS