10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia rămâne în beznă

Energia rămâne în beznă

Energia Pandurii – UCM Reşiţa 28-35
Sala Sporturilor
Târgu Jiu, spectatori: 800.
Energia: Toacsen, Iordan, Rădulescu – Păiuş (2 goluri), Ghiră (1), Truică (5), Preda (4), Cirkovic, Apolzan, Mazilu (7), Năftănăilă (3), Enache (2), Mihoci (2), Roşu (2). Antrenor: Sorin Toacsen.
UCM Reşiţa: Ionescu, Antonaru – Tucanu (1), Butulija (9), Vaidasigan, Pasic (1), Kovacevic, Cuciula, Pârvan (5), Irimescu (9), Rohozneanu (5), Ciubotariu (4), Grozăvescu, Pancu (1). Antrenor: Aihan Omer.
Au arbitrat: I. Marta – S. Hendrea.

UCM Reşiţa, susţinută de întreaga conducere şi de o numeroasă galerie, a avut parte de emoţii la Târgu Jiu doar în prima repriză, când jocul a fost echilibrat. Echipa lui Omer s-a desprins la patru goluri, 6-2 în minutul 12, gorjenii reuşind să revină şi să preia conducerea, 12-11, în minutul 23. Cu Butulija şi Irimescu în mare formă, oaspeţii au întors rezultatul şi au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, 16-14. Sancţionaţi cu mai multe minute de eliminare în debutul actului secund, care au culminat cu cartonaşul roşu arătat lui Păiuş, pandurii nu au mai ţinut pasul cu adversarii, cedând pentru a doua oară pe teren propriu, la o diferenţă de şapte goluri, 28-35.

Omer a făcut lobby gorjenilor

Antrenorul reşiţenilor, Aihan Omer, s-a declarat mulţumit că a câştigat la Târgu Jiu. „Diferenţa de scor nu reflectă realitatea din teren, jocul a fost mult mai echilibrat, iar jucătorii noştri sunt epuizaţi. Am câştigat cu multă muncă. Probabil, finalul de joc ne-a aparţinut graţie experienţei. Chiar dacă a început mai ezitant, Energia nu poate să retrogradeze anul acesta. Îşi va reveni chiar în acest tur“, a spus Omer. Acesta a motivat alegerea lui Sorin Toacsen ca antrenor cu portarii al naţionalei României: „Eu l-am ales pe Sorin la naţională pentru experienţa şi calităţile lui. Sper să nu fie nevoie să intre şi în poarta naţionalei“.

Toacsen ştie că are o echipă limitată

Antrenorul echipei Energia, Sorin Toacsen, consideră că valoarea formaţiei sale nu-i permite să se lupte de la egal la egal cu forţele Ligii Naţionale, anunţând că s-ar putea să se despartă de unii dintre elevii săi în viitorul apropiat. „Suntem o echipă care se mulţumeşte cu puţin. Suntem capabili să batem toate echipele, dar la fel putem să luăm bătaie şi de la una de liga a III-a. Acesta este lotul pe care-l avem, asta este valoarea echipei şi nu pot să cer mai mult. Vom învăţa în continuare“, a punctat Toacsen. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS