15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSevilla nu-şi mai revine

Sevilla nu-şi mai revine

Echipa spaniolă FC Sevilla, viitoarea adversară a Stelei din Grupa H a Ligii Campionilor, a pierdut cel de-al patrulea meci consecutiv, 0-2 în deplasare cu Real Zaragoza, în etapa a şasea a campionatului Spaniei. Argentinianul D’Alessandro a marcat primul gol al meciului, în minutul 53, scorul final fiind stabilit de Sergio Garcia cu două minute înainte de fluierul de sfârşit al partidei.
Antrenorul andaluzilor, Juande Ramos, a folosit următoarea formaţie: Palop – Daniel Alves, Boulahrouz, Fazio, Dragutinovic – Keita, Marti – Jesus Navas (Poulsen ’66), Luis Fabiano, Adriano (Renato ’57) – A. Kone (Kanoute ’66).
Acest eşec a urmat după cele din campionat cu FC Barcelona şi Espanyol, la acestea adăugându-se şi înfrângerea cu Arsenal din Liga Campionilor.
În schimb, FC Barcelona merge din ce în ce mai bine, catalanii administrându-le un categoric 4-1 celor de la Levante, chiar la ei acasă. Principalul artizan al succesului echipei lui Frank Rijkaard a fost francezul Thierry Henry, care a marcat de trei ori (’17, ’24 şi ’49), a patra reuşită purtând semnătura lui Messi (’51). Pentru gazde a punctat Viqueira (’72, din penalti). Barcelona a depăşit-o cu un punct pe lidera Real Madrid, care a jucat aseară, după închiderea ediţiei, cu Getafe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS