10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica nu a salvat-o pe Stuttgart

Marica nu a salvat-o pe Stuttgart

Atacantul român a fost trimis în teren în minutul 32, la scorul de 2-0 pentru Hansa Rostock, însă pasa sa decisivă la golul marcat de Gomez a fost insuficientă pentru trupa lui Vech.

Atacantul român Ciprian Marica (foto) a pasat decisiv la golul înscris de VfB Stuttgart în partida pierdută sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-2, în faţa formaţiei Hansa Rostock, în etapa a 8-a a campionatului Germaniei. Hansa Rostock a punctat prin Rathgeb, în minutul 15, şi Orestes, în minutul 18, iar Stuttgart a redus din diferenţă în minutul 73, prin Gomez, care a marcat după o pasă primită de la Marica. Internaţionalul român a început meciul ca rezervă, însă a fost trimis pe teren în minutul 32, la scorul de 0-2, în locul lui Khedira.
Într-un alt meci disputat sâmbătă în prima ligă germană, formaţia la care sunt legitimaţi jucătorii români Sergiu Radu şi Vlad Munteanu, VfL Wolfsburg, a remizat în deplasare, 2-2, cu SV Hamburg. Gazdele au punctat prin Reinhardt (’17) şi Van der Vaart (’70), pentru trupa pregătită de Felix Magath înscriind Grafite (’57 – penalti) şi Dejagah (’88). La VfL Wolfsburg, mijlocaşul Vlad Munteanu şi atacantul Sergiu Radu au fost rezerve.
Tot în runda a 8-a a Bundesligii, FC Nurnberg, adversara echipei Rapid în turul întâi al Cupei UEFA, a încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul disputat sâmbătă, în deplasare, cu VfL Bochum. FC Nurnberg a punctat prin Kluge, în minutele 40 şi 60, şi Misimovici, în minutul 81. Pentru gazde au marcat Sestak (’43, ’66) şi Mieciel (’62).
Rapid şi FC Nurnberg au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din prima manşă a turului întâi al Cupei UEFA, disputat în Germania. Returul este programat joi, 4 octombrie, la ora 17.00, la Bucureşti, câştigătoarea dublei manşe urmând să se califice în grupele Cupei UEFA.
Werder Bremen a învins sâmbătă, cu scorul de 8-1, echipa Arminia Bielefeld, egalând astfel recordul stabilit la un meci cu Kickers Offenbach, în sezonul 1983/1984. Golurile echipei Werder Bremen au fost înscrise de Niemeyer (’17), Alemida (’35, ’88), Sanogo (’41, ’44), Mertesacker (’59), Rosenberg (’67) şi Diego (’86), patru dintre acestea fiind marcate cu capul. Arminia Bielefeld, ajunsă la al treilea eşec consecutiv şi al patrulea din acest sezon, a punctat prin Wichniarek (’37).
În celelalte partide din etapa a 8-a a campionatului Germaniei s-au înregistrat următoarele rezultate: Schalke 04 – Hertha Berlin 1-0 (Rafinha ’44 – penalti), Bayer Leverkusen – Bayern Munchen 0-1 (Toni ’40), SC Karlsruhe – Borussia Dortmund 3-1 (Porcello ’25, Eggimann ’64, Freis ’75 / Worns ’41). Partidele Hanovra – MSV Duisburg şi Energie Cottbus – Eintracht Frankfurt s-au jucat aseară, după închiderea ediţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS