3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea e pe val

CSM Vâlcea e pe val

CSM Vâlcea – Poli II Timişoara 1-0
Stadion
„1 Mai“, spectatori: 2.000.
Au marcat: Pasăre ’44, Sg. Popescu ’89.
CSM: Râmniceanu – Stanca, Vişa, Chirciu, Lungan – Melcea, Ekwalla, Pasăre (’60, Onofrei), Sg. Popescu (’88, Cercel) – Boroiban (’64, Robson), Vidakovic. Antrenor: Marian Bondrea.
Poli II: Baba – Petruş, Obertescu (’79, Goşoveanu), Luchin, Latovlevici – Daminuţă, Buda, Pătraş (’74, A. Ganea), Sandu (’68, Danci) – A. Popa, Cojognean. Antrenor: Iosif Rotariu.

CSM Râmnicu Vâlcea a început meciul cu „satelitul“ Politehnicii Timişoara fără cei doi marcatori din runda trecută, Cercel şi Vlăduţi, dar cu cele trei achiziţii de la FC Caracal, Mihai Pasăre, Sergiu Popescu şi Laurenţiu Boroiban, ultimul revenit la sentimente mai bune faţă de gruparea din Zăvoi, după ce părăsise cantonamentul, nemulţumit că rămăsese în afara lotului pentru meciul de la Lupeni.
Primul gol al vâlcenilor a venit greu, abia în prelungirile primei reprize. După ce Melcea, Boroiban şi Vidakovic au ratat ocazii mari, salvarea a venit de la Pasăre, care a şutat fără speranţe pentru Baba, din interiorul careului, după o pasă ideală a lui Melcea.
Jocul a curs spre poarta oaspeţilor şi în mitanul secund. După alte ocazii semnate de Vidakovic, Boroiban, Robson şi Onofrei, Sergiu Popescu a închis tabela în minutul 89, trimiţând mingea în poartă, după un şut bine plasat, de la mai bine de 20 de metri.
Scorul final de 2-0 o menţine pe CSM în fruntea clasamentului. Cu toate acestea, antrenorul Bondrea spune că nu se gândeşte încă la promovare: „Am mai spus-o şi repet: nu am acest obiectiv, poate conducerea îl are. Mai degrabă vreau să strângem puncte pentru a evita retrogradarea“. Vâlcenii se gândesc deja la derbiul de sâmbătă, cu Jiul Petroşani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS