14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu a câştigat greu bătălia de la Cârcea

Mititelu a câştigat greu bătălia de la Cârcea

Patronului Ştiinţei nu-i este uşor nici când merge la meciurile echipei-satelit, care activează în campionatul judeţean. Miercuri seară, Adrian Mititelu a fost nevoit să intervină la o încăierare generală între jucătorii alb-albaştri şi cei ai echipei gazdă, Viitorul Cârcea.
Scandalul a fost provocat de arbitrul asistent Daniel Mitruţi, component al lotului divizionar B, care a validat un gol turcesc, după ce mingea a trecut însă prin plasa laterală, care era ruptă şi care nu fusese controlată atent la începutul jocului. În acel moment, scorul era 2-1 pentru Universitatea II, iar cei care „marcaseră“ au fost jucătorii echipei gazdă.
Din încăierare, cei mai şifonaţi au ieşit „secundul“ oaspeţilor, Mircea Oţet, băiatul fostului mare antrenor craiovean Mircea Oţet, care a primit un pumn în figură, şi jucătorul craiovean Ovidiu Pătraşcu, vicecampionul mondial la fotbal pe calculator, acesta fiind lovit cu genunchiul în faţă.
Martorii susţin că, în momentul izbucnirii scandalului, pe teren au mai intrat antrenorii celor două echipe, dar şi jucătorii de rezervă.
Deşi are un temperament vulcanic, Mititelu, care a stat pe banca de rezerve, cu toate că regulamentar nu avea voie, a intervenit pentru a linişti spiritele. După minute bune de întrerupere, partida s-a reluat, fiind câştigată de craioveni cu scorul de 3-2.

Păzit de 13 bodyguarzi

Finanţatorul Ştiinţei a ajuns ieri la Târgu Jiu pentru a asista la partida dintre Pandurii şi Universitatea. Acesta a fost însoţit de 13 bodyguarzi. După ce a păţit la Cârcea, Mititelu nu a mai avut curajul să meargă singur între suporteri. În plus, acesta s-a speriat după ce a fost ameninţat de anumite facţiuni ale galeriei craiovene, care au anunţat că vor veni în oraşul lui Brâncuşi să susţină echipa, dar şi pentru a-i cere socoteală patronului, considerat vinovat pentru parcursul slab al echipei din acest tur de campionat. Mititelu a luat loc la tribuna 0, alături de Balaci şi încă doi angajaţi ai clubului, iar la pauză finanţatorul Ştiinţei a coborât nervos la vestiare pentru a-şi impulsiona jucătorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII