16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStelele Olandei vin la Cluj

Stelele Olandei vin la Cluj

Foştii mari fotbalişti olandezi Ruud Gullit (foto), Ronald Koeman, Hans van Breukelen şi fraţii Frank şi Ronald De Boer şi-au confirmat prezenţa la „Seara Campionilor – Stele în iarbă“, eveniment organizat în scopuri caritabile care se va desfăşura la Cluj-Napoca, pe 11 octombrie. Organizatorii acestui eveniment au anunţat că doresc să-i pună la dispoziţie un avion privat selecţionerului naţionalei batave, Marco van Basten, pentru a veni la meciul de old-boys România – Olanda. La data disputării partidei, Van Basten va fi la Constanţa, alături de naţionala Olandei, care va întâlni, pe 13 octombrie, România, în preliminariile Campionatului European din 2008.
Gică Popescu, unul dintre organizatorii „Serii Campionilor“, a spus că evenimentul se va desfăşura la Cluj deoarece clubul CFR a investit foarte mult în fotbal şi vrea să devină cea mai importantă grupare din provincie.
„Am adus evenimentul la Cluj pentru că am văzut cât de mult s-a investit aici şi pentru că la clubul CFR există preocuparea de a deveni cea mai importantă grupare fotbalistică din provincie. Am primit sprijin total din partea clubului CFR şi sperăm să fie un eveniment reuşit“, a spus „Baciul“.
Popescu a precizat că meciul de old-boys România – Olanda va marca şi retragerea din activitate a lui Ioan Ovidiu Sabău.
„Neluţu este cel mai important produs al fotbalului clujean şi nu a avut un meci de retragere. Am vrut noi să-i facem meciul de retragere, pentru că a fost un jucător important pentru echipa naţională“, a menţionat Popescu.
Banii câştigaţi prin organizarea evenimentului vor fi donaţi copiilor care au nevoie de ajutor, în timp ce suma obţinută din licitarea tricoului lui Ioan Ovidiu Sabău va reveni familiei primului antrenor al fostului internaţional, Alexa Uifaleanu, care a suferit un accident vascular acum şapte ani şi are hemiplegie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS