10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDWAR şi CSU, învinse în deplasare

DWAR şi CSU, învinse în deplasare

Handbalistele de la DWAR Craiova nu au reuşit să se impună în deplasarea de la Universitatea Timişoara, fiind învinse sâmbătă, la o diferenţă de şapte goluri, scor 37-30 (18-16).

Golurile formaţiei din Bănie au fost marcate de următoarele jucătoare: Bîrcină (11), Năstase (6), I. Sârbu (4), Momârleanu (3), Ioviţă (4), E. Sârbu şi Chirea (fiecare câte 1). Au mai jucat: R. Rădulescu, Dida (portari), Poşchină, E. Rădulescu.

„Am mers de la egal la egal în prima repriză, dar şi în partea a doua rezultatul a fost strâns. Pe final, graba şi neatenţia noastră au făcut ca timişorencele să marcheze de cinci ori consecutiv şi să se distanţeze“, a spus antrenorul Constantin Tosum. În runda a doua s-au mai disputat partidele KZN Slatina – Transilvania Târgu Mureş 36-27 şi Mureşul Târgu Mureş – Universitatea Reşiţa 27-21. SCM Craiova a stat.

Etapa viitoare va sta DWAR, iar SCM va primi vizita formaţiei Universitatea Timişoara. Ieri, în runda inaugurală a Diviziei A masculine, CS Universitatea Craiova a pierdut în deplasare, scor 34-26 (19-11), în faţa formaţiei CSM Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS