17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho a demisionat

Mourinho a demisionat

Portughezul Jose Mourinho şi-a dat ieri demisia din funcţia de antrenor al lui Chelsea, după ce echipa sa a remizat, scor 1-1, cu Rosenborg, în grupele Ligii Campionilor, rezultat care l-a amuzat pe magnatul rus Roman Abramovici. „Fotbal Club Chelsea şi Jose Mourinho au ajuns la o înţelegere şi căile noastre se despart“, au anunţat oficialii grupării de pe „Stamford Bridge“. Managerul lusitan, care a preluat Chelsea în 2004, a câştigat două titluri în primii doi ani de contract cu gruparea londoneză şi, anul trecut, Cupa Angliei, în detrimentul celor de la Manchester United.
După câteva ore de la demisia lui Jose Mourinho, oficialii grupării Chelsea l-au numit manager general pe israelianul Avram Grant, fostul director sportiv al londonezilor. Adus la Chelsea în urmă cu câteva luni, fără acordul lui Jose Mourinho, dar pe baza prieteniei cu patronul Roman Abramovici, Avram Grant va fi managerul lui Chelsea cel puţin până în iarnă. În vârstă de 51 de ani, Grant a mai fost director tehnic la Portsmouth şi a antrenat naţionala Israelului şi cluburile Maccabi Tel-Aviv şi Maccabi Haifa.
Plecarea lui Mourinho de la Chelsea vine într-un moment critic pentru echipă, londonezii ocupând locul cinci în Premier League, fără gol marcat în ultimele două etape, iar peste câteva zile vor întâlni pe Manchester United.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS