21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPanduri mai eficienţi

Panduri mai eficienţi

Gruparea gorjeană a înscris nouă goluri în cele şase partide disputate din actualul sezon, ceea ce reprezintă o medie de 1,5 goluri pe meci. „Pandurii“ lui Neagoe au punctat în fiecare joc cel puţin o dată, recordul eficienţei fiind stabilit în meciul cu Gloria Buzău, când oltenii au învins cu 3-0. Sezonul precedent, Pandurii a înscris 26 de goluri în cele 34 de etape, adică 0,7 goluri pe meci.
„Geană“ consideră că schimbările din lot şi lipsa relaţiilor de joc au afectat în campionatul trecut productivitatea echipei, însă acum Pandurii a câştigat la capitolele omogenitate şi valorarea lotului. „Suntem mai eficienţi acum, dar nu se putea nici anul trecut să le facem pe toate. Era doar primul an în care evoluau în formula cea nouă, erau jucători noi în lot. Nu am avut nici transferuri-bombă, dar cei care au venit au demonstrat că nu ne-am înşelat în privinţa lor. Eu cred că toţi jucătorii care sunt acum în lotul echipei Pandurii au valoare şi pot mai mult decât au arătat“, a afirmat Neagoe.

Şantier în vestiarul gorjenilor

Lucrările de renovare a vestiarelor echipei Pandurii Târgu Jiu sunt în plină desfăşurare, deşi mai sunt doar două zile până la meciul cu Farul Constanţa de pe „Municipal“. Oficialii echipei oltene au fost obligaţi să refacă vestiarele după incendiul provocat de un scurtcircuit în urmă cu două săptămâni. Fosta magazie a clubului va fi transformată în vestiar pentru arbitri, în timp ce magazia va fi mutată în fosta saună dezafectată care a ars în incediu. Pe holul de acces spre teren se va amenaja o sală de conferinţe, iar vestiarele echipei Pandurii vor fi dotate cu mobilier nou.
Directorul administrativ al „pandurilor“, Ion Rădoi, dă asigurări că lucrările de reamenajare a vestiarelor vor fi finalizate la timp. „Vineri, în ziua meciului cu Farul, totul va fi finalizat, că doar nu o să ne schimbăm pe câmp“, a spus Rădoi. Suprafaţa de joc a stadionului „Municipal“ a fost invadată de pir, primarul Florin Cârciumaru mobilizând forţe pentru refacerea gazonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS