10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoratti s-a supărat pe Chivu

Moratti s-a supărat pe Chivu

Magnatul italian Masssimo Moratti, patronul clubului Internazionale Milano, l-a certat pe fundaşul român Cristian Chivu pentru că a jucat în amicalul de miercurea trecută cu Germania, cu toate că ştia că echipa are probleme mari în defensivă pentru partida din Liga Campionilor cu Fenerbahce, a scris ieri Gazzetta dello Sport.
„Chivu ştia câte probleme avem, nu trebuia să joace cu Germania. Cu Vieira era alta situaţia, el avea toate motivele să joace, pentru că Franţa a disputat un meci oficial“, a declarat Massimo Moratti.
Cristi Chivu s-a accidentat în timpul meciului cu Germania, când a suferit o luxaţie a umărului stâng, urmând să stea în afara gazonului circa trei săptămâni.
Pentru meciul de la Istanbul, programat în această seară, antrenorul Interului, Roberto Mancini, nu se poate baza pe serviciile lui Marco Materazzi, Patrick Vieira şi Cristi Chivu, accidentaţi, în vreme ce Cruz, Cordoba, Maicon şi Burdisso sunt suspendaţi după incidentele de la partida retur cu Valencia din sferturile Ligii Campionilor din sezonul trecut. În plus, Nelson Rivas şi Walter Samuel abia au revenit după accidentări.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS