12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid, trei din trei

Real Madrid, trei din trei

Real Madrid a înregistrat o nouă victorie în campionatul Spaniei, a treia din tot atâtea meciuri disputate, ultima victimă a elevilor lui Bernd Schuster fiind nou-promovata Almeria, care s-a înclinat pe „Santiago Bernabeu“ cu 3-1. Atacantul argentinian adus de la rivala Barcelona în vară, Javier Saviola, a deschis scorul în minutul 36, iar olandezul Sneijder, sosit de la Ajax în august, a punctat pentru 2-0 în minutul 68. Uche a redus din handicap trei minute mai târziu, iar tânărul Higuain a închis tabela cu puţin timp înainte de fluierul de final (’87). Din minutul 63, Almeria a jucat fără atacantul Crusat, care a primit cartonaş roşu.

Mult mai greu decât Real Madrid s-a impus Valencia, pe teren propriu, cu 2-1, în faţa altei echipe care a ajuns în Primera Division în acest an, Real Valladolid. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 10 prin Kome, dar nu şi-au păstrat avantajul decât până în minutul 28, când pentru „lilieci“ a punctat veteranul Fernando Morientes. Golul victoriei grupării de pe Mestalla a fost marcat în minutul 90 de tânărul David Silva (21 de ani), care fusese introdus pe teren de antrenorul Sanchez Flores în repriza a doua.

Într-un alt meci, Athletic Bilbao şi Real Zaragoza au remizat, scor 1-1. Pentru basci a marcat Suaseta, iar oaspeţii au egalat prin cel mai bun marcator al lor, Diego Milito, în minutul 16.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS