22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEgal spectaculos între echipele craiovene

Egal spectaculos între echipele craiovene

Derbiul craiovean dintre DWAR şi SCM, disputat ieri în runda inaugurală a Diviziei A feminine de handbal, s-a încheiat nedecis, scor 28-28.

Partida a fost spectaculoasă, cu un ritm foarte bun, jucătoarele evoluând cu o ambiţie ieşită din comun. SCM, echipa oaspete, a condus pe tot parcursul primei reprize, la două – trei goluri diferenţă, un rol important avându-l „veteranele“ Victorina Bora, Mia Rădoi şi Ileana Manolescu. DWAR a preluat prima dată conducerea în minutul 33, făcând 14-13.

De atunci, meciul s-a echilibrat. Rezultatul final s-a stabilit în ultimul minut de joc. SCM avea un gol avans, dar Ioviţă a egalat pentru DWAR, din şapte metri. La ultima fază a meciului, Bora nu a mai reuşit să înscrie din lovitură liberă din afara semicercului, meciul încheindu-se egal. „Acest egal le-a dat încredere jucătoarelor mele, deoarece erau puţin dezorientate. Aş fi preferat să nu fie două echipe craiovene în Divizia A. Cel mai bine este ca una dintre ele să evolueze în Liga Naţională şi cealaltă în A. Asta ar fi o realizare“, a spus antrenorul de la DWAR, Constantin Tosum.

Bunul său prieten, Gheorghe Sbora, antrenorul SCM, a fost supărat după meci, nedorind să discute cu presa. La meci a asistat şi primarul Craiovei, Antonie Solomon, Corneliu Stroe, Pavel Badea şi Emil Săndoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII