6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVan Basten a mai convocat trei jucători

Van Basten a mai convocat trei jucători

Marco Van Basten, selecţionerul naţionalei de fotbal al Olandei, a chemat la lot încă trei jucători pentru meciul de mâine de la Tirana cu Albania, din Grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008. Au primit telegrame de convocare mijlocaşul echipei Hamburg SV, Rafael van der Vaart, mijlocaşul formaţiei PSV Eindhoven, Ibrahim Afellay, şi fundaşul Urby Emanuelson de la Ajax Amsterdam. Cei trei nu fuseseră convocaţi pentru meciul cu Bulgaria, câştigat sâmbătă de olandezi cu 2-0. La partida de la Tirana nu va fi însă prezent fundaşul John Heitinga (Ajax Amsterdam), învoit de Van Basten pentru a-şi rezolva nişte probleme personale.
Şi selecţionerul Italiei, Roberto Donadoni, a mai adus un jucător în lotul „squadrei azzura“ pentru meciul de la Kiev cu Ucraina. Atacantul lui Juventus Torino, Vincenzo Iaquinta, a fost adus pentru a-l înlocui pe Luca Toni, accidentat înaintea meciului de sâmbătă cu Franţa (0-0).
În schimb, selecţionerul Irlandei l-a lăsat acasă pe mijlocaşul Stephen Ireland, care a aflat după meciul cu Slovacia (2-2) că are un deces în familie. El va rata partida de mâine cu Cehia. Antrenorul Steve Staunton nu a convocat alt jucător care să-l înlocuiască pe acesta. În plus, este posibil ca tehnicianul să nu-i poată folosi nici pe Kevin Doyle, Richard Dunne şi Steve Finnan, toţi fiind uşor accidentaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS