15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIonescu nu este lăsat la PSV

Ionescu nu este lăsat la PSV

Aflat în litigiu cu Universitatea Craiova, club care l-a suspendat pe o perioadă de doi ani pentru că a refuzat să-şi prelungească contractul, mijlocaşul craiovean Andrei Ionescu a plecat să se pregătească în Olanda. După ce s-a antrenat cu câteva echipe de amatori, Ionescu a susţinut o probă de joc la PSV Eindhoven, formaţie pentru care a mai jucat, la nivel de juniori, în urmă cu câţiva ani. „Micul Balaci“ a evoluat o repriză într-un amical al seniorilor cu tineretul celor de la PSV şi a făcut o impresie bună. Oficialii grupării olandeze s-au decis astfel să-l mai păstreze câteva zile în pregătiri, iar în cazul în care craioveanul de 19 ani va confirma este foarte posibil să i se propună un angajament pe un an, cu drept de prelungire pe încă doi.
La aflarea veştii, oficialii Ştiinţei au luat imediat atitudine şi au anunţat că vor face o adresă la FIFA pentru a lua măsuri împotriva clubului olandez, care nu a ţinut cont de faptul că Ionescu este suspendat, precizând că jucătorul nu este transferabil. Singurul bucuros era antrenorul Universităţii, Ovidiu Stîngă. „Pentru mine este o tristeţe, dar şi o bucurie faptul că Andrei Ionescu este la PSV în probe. Tristeţe pentru că ar fi trebuit să joace la Universitatea, bucurie pentru că am spus mereu că are valoare şi acum se confirmă asta. Din câte ştiu eu regulamentul din Olanda, PSV îl poate lua pe Andrei plătind Craiovei grila de formare“, a spus Stîngă.
Andrei Ionescu este încă în proces cu Ştiinţa, el solicitând la instanţele civile ridicarea suspendării şi acordarea statutului de jucător liber de contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS