21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta vizează cele trei puncte

FC Drobeta vizează cele trei puncte

FC Drobeta – FC Bihor
Stadion
„Municipal“, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Drobeta: Starcevici – Mitici, Purcel, Amzucu, Trofin – Bucă, Păun, Moutinho, Jenaru – Boboescu, Brajovic. Antrenor: Marian Bucurescu.
FC Bihor: Fildan – Miheş, Ambruş, Pintea, Cosma – Săndulescu, Predică, Andor, L. Todea, S. Ban – R. Radu. Antrenor: Gheorghe Silaghi.
Vor arbitra: L. Cincă – Fl. Stănescu, V. Boştină.

După jocul pierdut etapa trecută la Piteşti, severinenii au avut de disputat după 48 de ore etapa de Cupa României, unde au trecut de echipa din Balş, cu scorul de 2-0. Chiar dacă antrenorul Marian Bucurescu şi-a menajat titularii, fiind singura echipă de ligă inferioară din Oltenia rămasă în luptă, obiectivul de a bifa victoria în meciul de astăzi, de pe teren propriu, cu FC Bihor Oradea, a rămas în „picioare“.
De partea cealaltă, echipa bihoreană a ratat şansa să-şi măsoare forţele cu o formaţie din prima ligă, în „şaisprezecimile“ Cupei României, fiind expulzată din competiţie de o „buturugă mică“, ACU Arad, echipa din Liga a III-a câştigând cu 1-0. Antrenorul oaspeţilor, Gheorghe Silaghi, a afirmat că FC Bihor şi-a propus să câştige meciul de la Severin, pentru a face uitat „accidentul“. „Drobeta mi s-a părut o echipă matură, bine aşezată în teren, care combină bine faza de atac cu cea de apărare. Am văzut însă şi inexactităţi în jocul lor şi vom încerca să le exploatăm. Meciul cu Drobeta poate fi o ocazie pentru jucătorii mei să evolueze fără presiunea care a fost până acum. Aştept să joace cu dezinvoltură, să arate că avem relaţii de joc şi spirit ofensiv“, a spus Silaghi. Tehnicianul oaspeţilor nu va putea conta pe mijlocaşul Laurenţiu Opriceană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS