11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu s-a săturat să pătimească

Mutu s-a săturat să pătimească

Liderul actualei generaţii a naţionalei României susţine că a venit timpul ca actuala generaţie să obţină o calificare la un turneu final.

Adrian Mutu, liderul actualei generaţii a naţionalei României, a susţinut ieri o conferinţă de presă în care s-a referit la partida pe care selecţionata tricoloră o va susţine mâine, de la ora 19.00, pe stadionul „Dinamo“ din Minsk, în compania reprezentativei statului Belarus, în cadrul Grupei G a preliminariilor CE 2008.
„Briliantul“ a opinat că actuala generaţie „a pătimit destul“ şi că a venit timpul obţinerii unei calificări la un turneu final.
„Suntem foarte concentraţi, această generaţie a pătimit destul şi a venit timpul unei calificări. Faptul că Belarus are alt antrenor nu e o veste prea bună, pentru că întotdeauna jucătorii dau totul ca să arate ce pot noului tehnician“, a spus Mutu.

„Trebuie să fim atenţi a Hleb“

Atacantul român al Fiorentinei consideră că jucătorii naţionalei României trebuie să fie atenţi la mijlocaşul Aleksandr Hleb la meciul de mâine.
„Hleb, un jucător important pentru Belarus, joacă la Arsenal şi ar trebui să fim atenţi la el. Nu trebuie să-l subestimăm. El este un mai bun pasator decât golgheter şi este motorul echipei sale. Păcat că e într-o formă foarte bună“, a precizat Mutu.
„Briliantul“ a opinat că partida cu Belarus va fi frumoasă şi echilibrată, „un meci pe viaţă şi pe moarte“.
„Noi avem în joc foarte multe, ei au onoarea, şi va rezulta un meci foarte aprig. Un rezultat pozitiv al echipei noastre ar însemna un pas important pentru calificare. Am jucat împotriva lor şi nu va fi simplu. Belarus e o echipă agresivă. Sunt bucuros că antrenorul lor a zis că naţionala noastră e mai puternică decât Olanda, dar aş fi şi mai fericit dacă ar şi crede acest lucru. Asta ar însemna că am reuşit să ne câştigăm respectul adversarilor“, a afirmat Mutu.

„Briliantul“ este în formă

Adrian Mutu este într-o formă sportivă foarte bună în acest început de an competiţional, continuându-şi astfel prestaţiile excelente pe care le-a avut în sezonul trecut, când a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul Italiei.
Atacantul român al Fiorentinei este pe locul trei în topul celor mai buni stranieri din Serie A, în urma notelor primite în principalele publicaţii din Italia, având o medie de 6,97. De asemenea, Mutu este pe poziţia a treia în topul celor mai buni straniei ai etapei a 2-a a campionatului Italiei şi pe locul şapte în clasamentul celor mai buni jucători din Serie A, cu o medie a notelor de 7,38.
„Briliantul“ a fost integralist şi a marcat un gol în partida pe care echipa AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia AC Milan, în etapa a 2-a a campionatului Italiei. Mutu a marcat un gol şi în prima etapă, când Fiorentina a câştigat acasă, cu 3-1, disputa cu Empoli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU