12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDjapka, păstrat pentru public

Djapka, păstrat pentru public

Ivorianul Constant Djapka care a impresionat în primele etape ale acestui sezon în tricoul „pandurilor“ a fost declarat netransferabil de preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu. Iubit de public, Djapka va rămâne la Târgu Jiu pe toată durata contractului.
„Cu Djapka nu vrem să facem nici un fel de afacere. Îl ţinem pentru public, pentru suporterii echipei Pandurii, trei ani, cât avem contract cu el. Este un jucător care a prins la public, dar eu cred că toată echipa este atracţia spectatorilor. Toţi jucătorii care au venit acum la Pandurii au confirmat“, a declarat Condescu.
În cazul în care vreo echipă ar face o ofertă de nerefuzat pentru Djapka, ivorianul va primi dezlegarea doar cu acordul suporterilor. „Nu-l evaluăm pe Djapka pentru că nu avem de gând să-l scoatem la vânzare. El nu are clauză de reziliere. Dacă vreo echipă este interesată de el facem un sondaj de opinie să vedem dacă suporterii sunt de acord ca el să plece“, a mai spus preşedintele „pandurilor“. Un alt idol al tribunei, Vranjkovic, a fost vândut de Pandurii Târgu Jiu după un an clubului Dinamo Bucureşti, deşi preşedintele Condescu îl declarase la un moment dat netransferabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII